Avaruuspeli
Keskiarvo 3.59
3.59 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (22)
Kirjahyllytilastot

Avaruuspeli

William Sleator
Julkaistu: 1985 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Interstellar Pig
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1984. Suomentanut Antti Mäyrälä. Sidottu.

American Library Association Notable Book for Children 1984, SLJ Best Book of the Year, Junior Literary Guild Selection.

Avaruuspelissä on panoksena ihmiskunnan ja koko maapallon kohtalo!

Barney on aloittelemassa merenrannalla kesälomaa vanhempiensa kanssa - ikävystyminen on tuskin vältettävissä. Mutta toisin käy: naapurimajaan muuttaa kolme asukasta, jotka ovat käsittämättömän kiinnostuneita Barneysta ja erityisesti vanhasta kapteenintalosta, jonka hänen vanhempansa ovat vuokranneet.

Uusissa naapureissa on sekä selittämätöntä vetovoimaa että jotakin pelottavan outoa. Lisäksi he ovat intohimoisesti uppoutuneet omalaatuiseen, tuntemattomaan avaruuspeliin, johon myös Barney joutuu mukaan. Pian Barney havaitsee millaisesta pelistä on kysymys: se saattaa ratkaista ihmiskunnan ja koko maailman kohtalon...

muokattu 18.09.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

Konejumalat (Routasisarukset, #3)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Paljaan taivaan alla (Paljaan taivaan alla, #1)Darlah: 172 tuntia Kuussa

Kirja-arvioita (1)

Xariel avatar
Kirjoittanut
4.0
Avaruuspeli on kirjana mielenkiintoinen, ehdottomasti scifistä ammentava seikkailu. Nori päähenkilö tapaa lomallaan seurueen, joka ei todellakaan ole sitä mieltä näyttää. Lopputulos on mielikuvituksellinen seikkailu, ja varsinkin loppu hykerryttää. Erittäin omaperäinen teos uudenlaisella idealla. Mainio.
Paikalla 2 jäsentä ja 27 vierailijaa
Mustelmann, LordStenhammar
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455