Hetki lyö hiirelle (Hermux Tantamoqin seikkailuja, #1)
Keskiarvo 3.67
3.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (32)
Kirjahyllytilastot

Hetki lyö hiirelle

Michael Hoeye
Julkaistu: elokuu 2002 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Time Stops for No Mouse
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Tuomas Nevanlinna. Kannen kuvat: Heli Hieta. Mustavalkoisia vinjettipiirroksia. Sidottu, kansipaperi.

Hermux-hiiri valloittaa maailmaa! Uusi seikkailuherkku kaikenikäisille.

Yhtäkkiä Hermuxin on oltava rohkea. Hänen on oltava valpas. Hänen on nuuskittava pelottomasti oudoissa paikoissa ja hiivittävä hiirenhiljaa. Hänen on pelastettava neiti Perflinger. Eikä hän tiedä kuinka.

Kelloseppä Hermux Tantamoq on aivan tavallinen hiiri, joka rakastaa donitseja, juustokuvioisia paitoja ja rauhallisia koti-iltoja lemmikkileppäkerttunsa kanssa. Eräänä päivänä hänen tapaukseton elämänsä saa kohtalokkaan käänteen, kun neiti Linka Perflinger, häikäisevä seikkailijatar, huimapää ja lentäjä, tuo rannekellonsa korjattavaksi.

Mutta ihana neiti Perflinger ei koskaan palaa noutamaan kelloaan. Kun Hermux alkaa selvittää outoa tapahtumaa, hän huomaa joutuneensa keskelle kauneusbisneksen rottamaista kieroilua, jossa vastassa ovat niin umpikiero kosmetiikkapohatta Tucka Mertslin kuin salaperäinen tohtori Mennus koe-eläinrottalaumoineen...

muokattu 08.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hurjien tarinoiden talo (Hurjien tarinoiden talo, #1)Voi noita noitiaJukanArtemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Make ja merenneito

Kirja-arvioita (1)

Lilli Pii avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 49 vierailijaa
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857