Velhon vala

Cliff McNish
Julkaistu: huhtikuu 2004 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Wizard's Promise
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Tarja Rouhiainen. Sidottu.

Jännittävän fantasiatrilogian hurja loppuhuipennus.

Rachelista ja Ericistä kertovan fantasiatrilogian edellisessä osassa Taikuuden tuoksu (2003) kaikkien maailman lasten taikuus pääsi valloilleen. Maan taivaat täyttyvät lentävistä lapsista, jotka huvittelevat keksimällä toinen toistaan mielikuvituksellisempia leikkejä. Rachel ei ehdi käyttää aikaansa leikkeihin, sillä hän tietää noitien hyökkäävän pian. Mutta onko hän sittenkään osannut varautua siihen, mitä on tulossa? Griddat, noitien hirvittävät sotaorjat, ovat päässeet valtaan noitien kotiplaneetalla Oolilla ja ryöstävät pienen ihmepojan Yemin. Myös velho Larpskendia katoaa.

Taistelu kammottavia griddoja vastaan johtaa Rachelin ja Ericin Ooliin – maailmaan, jossa vuoret liikkuvat ja hengittävät, aurinko ei milloinkaan paista ja lumi on elävää. Kuinka Rachel ja Eric selviävät voimainkoetuksesta? Entä missä viipyvät Larpskendian johtamat velhot? Päätähuimaavat käänteet johdattavat Rachelin, Ericin, velhot ja griddat lopulta velhojen planeetalle, jolla elää ennennäkemätön noitakansa.

muokattu 19.05.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Tuhatkuolevan kirousTulen perillinen (Throne of Glass, #3)Selviytyjät (Intertwined, #2)Verenvahti
Paikalla 1 jäsen ja 48 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325