Nokian nuoriso-ohjaaja

Juha Ruusuvuori
scifi, fantasia
Nokian nuoriso-ohjaaja - Juha Ruusuvuori6.20

Päällys: Martti Ruokonen. Sidottu, kansipaperi.

Kuvastaja-palkinto 2004. Finlandia-palkintoehdokas 2004.

Kännyköitä, kummituksia ja rakkautta

Nokian tunneryhmän pomo herää keskellä yötä Berliinin asunnossaan. Olohuoneen lattialla kierii irti leikattu naisen pää. Hetken kuluttua näky on hävinnyt.

Hieman eksynyt ja hajamielinen naispuolinen kummitus kulkee pitkin Berliiniä. Mitä tapahtuu, kun henkimaailman nainen yrittää muuttua lihaksi päästäkseen rakkaansa luo?

Nuorta ahvenanmaalaista tyttöä ollaan mestaamassa Ruotsin siirtomaassa Delawaressa. Voidaanko tyttö raiskata ja sen jälkeen tuomita synnistä? On vuosi 1654...

Ruusuvuoren uudessa romaanissa kamppailee ajan kuplivassa pyörteessä nuori, menestyvä yksinhuoltajaisä, jonka nelivuotias tytär tulee hyvin toimeen aaveiden kanssa. Se on tarina meidän ajastamme ja ihmiselle luoduista uusista tarpeista. Se on myös mystinen tarina siitä, mihin rakkaus saattaa johtaa.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: 2003
Kustantaja: WSOY
Tyylit: scifi, fantasia
Avainsanat: kotimainen, kuvastaja-palkinto
Arvosanalla: 6.20/10
Arvosanoja: 15
Muokattu: joulukuu 26, 2014

Kirja-arvioita

6/10 |
syyskuu 27, 2007
Vielä nytkään, kun kannet on jo suljettu, en ymmärrä teoksen nimeä, ja melkoista dekoodausta lukeminen oli kyllä muutenkin. Vanhakantaista puhetta, tekniikkaslangia, englantia, saksaa, ruotsia ja espanjaa kryptisesti sekoittava keitos on ...