Nokian nuoriso-ohjaaja
Keskiarvo 3.10
3.10 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

Nokian nuoriso-ohjaaja

Juha Ruusuvuori
Julkaistu: 2003 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, fantasia
Avainsanat: kotimainen, kuvastaja-palkinto

Päällys: Martti Ruokonen. Sidottu, kansipaperi.

Kuvastaja-palkinto 2004. Finlandia-palkintoehdokas 2004.

Kännyköitä, kummituksia ja rakkautta

Nokian tunneryhmän pomo herää keskellä yötä Berliinin asunnossaan. Olohuoneen lattialla kierii irti leikattu naisen pää. Hetken kuluttua näky on hävinnyt.

Hieman eksynyt ja hajamielinen naispuolinen kummitus kulkee pitkin Berliiniä. Mitä tapahtuu, kun henkimaailman nainen yrittää muuttua lihaksi päästäkseen rakkaansa luo?

Nuorta ahvenanmaalaista tyttöä ollaan mestaamassa Ruotsin siirtomaassa Delawaressa. Voidaanko tyttö raiskata ja sen jälkeen tuomita synnistä? On vuosi 1654...

Ruusuvuoren uudessa romaanissa kamppailee ajan kuplivassa pyörteessä nuori, menestyvä yksinhuoltajaisä, jonka nelivuotias tytär tulee hyvin toimeen aaveiden kanssa. Se on tarina meidän ajastamme ja ihmiselle luoduista uusista tarpeista. Se on myös mystinen tarina siitä, mihin rakkaus saattaa johtaa.

muokattu 26.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nova 2014 -antologia (Nova-antologiat, #1)Liktorin miekka (Uuden auringon kirja, #3)Äänellä jonka kuulet: Spekulatiivisia novelleja sukupuolen moninaisuudestaViillot (Viillot, #1)Nova 2017 -antologia (Nova-antologiat, #4)

Kirja-arvioita (1)

Varjolehti avatar
Kirjoittanut
3.0
Vielä nytkään, kun kannet on jo suljettu, en ymmärrä teoksen nimeä, ja melkoista dekoodausta lukeminen oli kyllä muutenkin. Vanhakantaista puhetta, tekniikkaslangia, englantia, saksaa, ruotsia ja espanjaa kryptisesti sekoittava keitos on lusikoitavissa auki vain googlen ja sanakirjojen suosiollisella avustuksella. Ilman tutkijan mieltäkin teoksesta on kuitenkin löydettävissä kaksi kelvollista rinnakkaistarinaa: toinen 1600-luvun Yhdysvalloissa elävästä siirtolaistytöstä ja ... (lisää)
Paikalla 54 vierailijaa
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856