Avalonin valtiatar (Avalon, #3)
Keskiarvo 2.83
2.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (40)
Kirjahyllytilastot

Avalonin valtiatar

Marion Zimmer Bradley
Julkaistu: kesäkuu 30, 2005 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Lady of Avalon
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia
Avainsanat: arthuriana
Osallistu keskusteluun (viestejä 7 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1997. Kirjoittanut Marion Zimmer Bradley yhdessä Diana L. Paxsonin kanssa. Suomentanut Heidi Nieminen. Kansi: Jukka Murtosaari. Sidottu.

AVALONIN taru jatkuu...

Caillean, Metsälinnan ylipapitar on paennut Avaloniin, minne on perustettu druidipapitarten uusi yhteisö roomalaisten tuhoaman tilalle. Hän pitää yllä muinaista viisautta ja nostattaa usvan suojaamaan saarta ulkopuolisilta.

Ovela Dierna ohjaa Avalonia taitavasti myrskyisässä Britanniassa ja naittaa nuoren papittaren roomalaiselle amiraalille maan pelastamiseksi saksilaisilta merirosvoilta.

Ana synnyttää lapsen, josta tulee tulevan suuren kuninkaan, Britannian yhdistäjän äiti. Anan vanhimmasta tyttärestä Vivianesta tule pyhän Graalin valvoja.

Sukupolvet vaihtuvat, mutta pyhä Avalon ja sen vaikutusvalta säilyvät kuohuvassa Britanniassa.

Avalonin valtiatar on esinäytös kuningas Arthurin legendalle. Se on eeppinen tarina naisista roomalaisessa Britanniassa juonien keskellä ja orastavasta kristinuskosta. Druideista ja roomalaisista uuden ajan alkaessa. Jännitystä, romantiikkaa ja fantasiaa historiallista taustaa vasten.

muokattu 14.11.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Avalonin usvat (Avalon, #1)Haudattu jättiläinenRajaseudun kuningas (Arthur-trilogia, #3)Rautagraali (Merlinin kronikat, #2)Celtika (Merlinin kronikat, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 38 vierailijaa
Vampire83
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868