Tarzanin voittoisa paluu

R. A. Salvatore
fantasia, seikkailu
Tarzanin voittoisa paluu - R. A. Salvatore4.40

Alkuteos ilmestynyt 1996. Perustuu Burton Armusin kirjoittamaan tv-sarjaan ja on saanut vaikutteita Edgar Rice Burroughsin teoksista Tarzanin paluu ja Tarzan maan uumenissa. Suomentanut Petri Tapola. Kannen valokuva: Micheline Keller. Sidottu, kansipaperi.

Mahtava Tarzan-seikkailu huikeasta kamppailusta viidakon sydämessä

Uusi vauhdikas Tarzan-kirja – viidakon valtias on yhä sankareista suurin. Mahtavia seikkailuja Afrikan sydämessä, pääosassa legendaarinen Tarzan, joka joutuu silmätysten yliluonnollisten voimien kanssa... Kirja liittyy uuteen TV-sarjaan, joka tullaan näkemään myös Suomessa.

Viidakkokotiinsa Euroopasta palannut Tarzan kohtaa mahtavan vihollisen: Nikolai Rokoff, salaperäisen tsaarin poika, on ryöstänyt pyhän afrikkalaisen amuletin, johon liittyy suunnattomia voimia. Kristallisen amuletin avulla voi rikkoa todellisuuden rajat ja avata portin suureen tuntemattomaan. Amuletti johdattaa Rokoffin ja Tarzanin hänen kintereillään kauas muinaiseen temppeliin, johon kätkeytyy suunnaton aarre – mutta myös ääretön vaara, sillä temppelin sydämestä vie väylä Pellucidarin esihistorialliseen valtakuntaan...

Vain Tarzan pystyy torjumaan Pellucidarista tulevan vaaran ja tuomaan pyhän amuletin takaisin sen oikeille omistajille.

Amerikkalainen R. A. Salvatore on tunnettu fantasiakirjailija, joka jatkaa Edgar R. Burroughsin luoman Tarzanin tarinaa loistavalla tavalla.

Keskustelua: R. A. Salvatore :: viestejä 23 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: 1997
Kustantaja: Karisto
Tyylit: fantasia, seikkailu
Avainsanat: tv-sarja
Alkuperäinen nimi: Tarzan: The Epic Adventures
Arvosanalla: 4.40/10
Arvosanoja: 15
Muokattu: tammikuu 02, 2018

Tarzan 2 -kirjasarja

Kuuluu yläsarjaan Tarzan

Tarzan ja kadonnut seikkailu5.06
Tarzanin voittoisa paluu4.40