Buick 8
Keskiarvo 3.37
3.37 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (46)
Kirjahyllytilastot

Buick 8

Stephen King
Julkaistu: elokuu 2004 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: From a Buick 8
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Osallistu keskusteluun (viestejä 220 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kannen kuva: Heikki Kalliomaa. Sidottu, kansipaperi.

Vuodesta 1979 lähtien on Länsi-Pennsylvanian valtionpoliisin osasto D:n B-tallissa ollut vanha Buick Roadmaster. Konstaapelit Ennis Rafferty ja Curtis Wilcox olivat korjanneet sen talteen, kun siitä oli kadonnut kuljettaja läheisellä huoltoasemalla. Kun Rafferty katosi pari tuntia myöhemmin, Wilcox ja hänen kollegansa tiesivät jo, että auto oli vaarallinen ja että siitä oli paras olla hiljaa.

Syksyllä 2001 poliisiasemalla alkaa käydä Curtis Wilcoxin 18-vuotias poika Ned ja autella siellä kaikenlaisissa pikku hommissa. Ylikonstaapeli Sandy Dearborn tietää, että se on Nedin tapa muistaa isäänsä, joka oli saanut surmansa virantoimituksessa, kauheassa auto-onnettomuudessa. Vähitellen Nedistä tulee yksi osasto D:n perheestä, ja eräänä päivänä hän kurkistaa sisään B-tallin ikkunasta ja saa selville perhesalaisuuden. Kuten isänsä, hän haluaa saada vastauksen. Ja salaisuus alkaa purkautua...

(muokattu 26.10.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sukupolvi Z: Zombisodan aikakirjatKohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)The Walking Dead: Ensimmäinen kirja (The Walking Dead, #1)The Walking Dead: Toinen kirja (The Walking Dead, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 45 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: Anneli Mustakallio
Jäseniä yhteensä: 9062