Matkantekijä (Matkantekijä, #3)
Keskiarvo 3.90
3.90 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (116)
Kirjahyllytilastot

Matkantekijä

Diana Gabaldon
Julkaistu: syyskuu 2004 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Voyager
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia, romantiikka
Avainsanat: aikamatkustus, tv-sarja
Osallistu keskusteluun (viestejä 10 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Anuirmeli Sallamo-Lavi. Kannen kuva: Mika Launis.

1. painos: Gummerus, 2004. Sidottu.
2. painos: Gummerus, 2005. Sidottu.
3. painos: Loisto, 2005. Nidottu.

Matkantekijässä eletään 1960-lukua ja Claire on menestyvä lääkäri Bostonissa. Miehensä Frankin kuoltua Claire lähtee Brianna-tyttärensä kanssa lomalle Skotlannin ylämaalle. Jamien muisto on läsnä kaikkialla: aavoilla nummilla, ihmisten verhotuissa katseissa, sammaloituneessa kivessä. Claire saa selville, ettei Jamie ehkä kuollutkaan Cullodenissa, vaan saattaa elää edelleen.

Claire on tuskaisan valinnan edessä. Uskaltaako hän palata kivikehään Craigh na Dunilla ja jättää tyttärensä silläkin uhalla, ettei enää koskaan tapaa häntä? Vai joutuuko hän kitumaan koko loppuelämänsä kaukana rakastamastaan miehestä? Lopulta vaihtoehtoja ei ole: Clairen on jälleen kerran tehtävä hyppy tuntemattomaan.

muokattu 26.10.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Arsenin neljä elämääSydänverelläni kirjoitettu (Matkantekijä, #8)Turms, kuolematonPäivännousun valtiasJääsielu (Jääsielu, #1)

Kirja-arvioita (2)

Snapsu avatar
Kirjoittanut
2.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
Matkantekijä jatkaa taidokkaasti loistavaa sarjaa. Juoni pysyy edelleen hyvänä, eikä kirjaa meinaa malttaa laskea käsistään. Pidän Gabaldonin tyylistä kirjoittaa. Kirjat ovat todella pitkiä, mutta ne eivät ole kuitenkaan tylsiä, eikä missään vaiheessa tule tunnetta, että haluaisi jättää kirjan kesken. Claire ja Jamie ovat ihana pari. Heidän intohimonsa ja rakkautensa pystyy aistimaan niissäkin kohdissa, missä ei edes pitäisi olla noita tunteita. Tällaisia kirjoja ... (lisää)
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454