Shannaran druidi (Shannaran perintö #2) - Terry Brooks5.86

Alkuteos ilmestynyt 1991. Suomentanut Paula Herranen. Päällyksen kuva: Keith Parkinson. Sidottu, kansipaperi.

Shannaran jälkeläisten ensimmäisessä osassa druidi Allanonin henki lähetti kolmelle perilliselle karun viestin: varjoiset ovat pääsemässä valtaan ja mädättämässä Neli-Maan elottomaksi hetteiköksi.

Shannaran Druidi alkaa, kun Hopeajoen kuningas luo Orastus-nimisen tyttären, jonka hän lähettää kuolevaisten maailmaan pelastamaan Neli-Maata varjoisten suunnitelmilta. Kumppaneikseen Orastus saa Valker Bohin, joka on muuttumaisillaan kiveksi asfinksin myrkystä, taikamiekkansa voiman menettäneen Morgan Leahin ja muissa matkalaisissa epäillyksiä herättävän Pe Elin.

Yhdessä he lähtevät vaaralliselle matkalle kohti Eldviniä ja julmaa Kivikuningasta, sillä kuninkaan hallussa on musta maahinkaiskivi, joka pystyy kumoamaan kaiken muun taikuuden ja tuomaan takaisin kuolevaisten maailmaan druidien muinaisen linnoituksen Paranorin. Millaiset hirviöt heitä odottaa Eldvinissä? Ehtivätkö he ajoissa ennen kuin Kivikuningas muuttaa koko maailman kiveksi?

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: 1996
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Alkuperäinen nimi: The Druid of Shannara
Arvosanalla: 5.86/10
Arvosanoja: 99
Muokattu: tammikuu 29, 2016

Shannaran perintö -kirjasarja

Sarja on jatkoa suomentamattomalle alkuperäiselle Shannara-trilogialle, joka muodostuu kirjoista The Sword of Shannara, The Elfstones of Shannara ja The Wishsong of Shannara.
Shannaran jälkeläiset (Shannaran perintö #1)5.90
Shannaran druidi (Shannaran perintö #2)5.86
Shannaran kuningatar (Shannaran perintö #3)6.08
Shannaran talismaanit (Shannaran perintö #4)5.76