Shannaran talismaanit

Terry Brooks
fantasia > korkea fantasia
Shannaran talismaanit (Shannaran perintö #4) - Terry Brooks5.76

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Paula Herranen. Päällyksen kuva: Keith Parkinson. Sidottu, kansipaperi.

Shannaran jälkeläiset ovat onnistuneet tehtävissä, jotka Allanonin henki heille antoi. Valker Boh on palauttanut druidien linnan kuolevaisten maailmaan mustan maahinkaiskiven avulla. Vren on tuonut kadonneet maahinkaiset takaisin Neli-Maahan. Par on löytänyt miekan, joka ainakin näyttää tarunhohtoiselta Shannaran miekalta.

Mutta työ ei ole vielä lopussa. Neli-Maa on yhä täynnä varjoisia, jotka myrkyttävät kaiken pahalla taikuudellaan, ja varjoisten johtaja, Rimmer Dall, aikoo estää Shannaran jälkeläisiä saamasta haltuunsa tietoa, jonka avulla sairas maa voitaisiin parantaa. Hän lähettää Valkerin kimppuun neljä ratsastajaa ja Vrenin pään menoksi petollisen ystävän, mutta Parille hän varaa kohtaloista kauheimman.

Druidien linnasta, maahinkaisista ja Shannaran miekasta ei ole mitään hyötyä, elleivät Shannaran jälkeläiset onnistu välttämään heille viritettyjä ansoja. Sitä paitsi Parin on saatava selville, miten Shannaran miekkaa käytetään...

Shannaran talismaanit päättää Terry Brooksin Shannaran perintö -sarjan, joka on valloittanut fantasiakirjallisuuden ystävät ympäri maailmaa.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: 1999
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Alkuperäinen nimi: The Talismans of Shannara
Arvosanalla: 5.76/10
Arvosanoja: 81
Muokattu: tammikuu 29, 2016

Shannaran perintö -kirjasarja

Sarja on jatkoa suomentamattomalle alkuperäiselle Shannara-trilogialle, joka muodostuu kirjoista The Sword of Shannara, The Elfstones of Shannara ja The Wishsong of Shannara.
Shannaran jälkeläiset (Shannaran perintö #1)5.90
Shannaran druidi (Shannaran perintö #2)5.86
Shannaran kuningatar (Shannaran perintö #3)6.08
Shannaran talismaanit (Shannaran perintö #4)5.76