Kapina (Action #10) - Jerry Ahern, Lukemistolehdet ja taskukirjat

Alkuteos ilmestynyt 1985. Suomentanut S. Vuento. Voittaja-sarja. Nidottu.

Entinen CIA:n agentti, aseiden asiantuntija ja eloonjäämisen mestari John Thomas Rourke joutuu yhteistyöhön entisen natsin kanssa. Hän toivoo siten estävänsä kommunisteja valtaamasta autioitunutta planeettaa. Rourke ei ole varma pystyykö luottamaan uuteen liittolaiseensa, mutta hänen on ryhdyttävä leikkiin mukaan saadakseen edes jonkinlaisen mahdollisuuden pelastaa Eeden-projekti. Siitä hetkestä alkaen kuolema vaanii Rourkea joka käänteessä, kun hän vaarantaa oman ja rakkaidensa hengen uhkarohkeassa yrityksessä vapauttaa maa ikuisiksi ajoiksi sekä punaisista että natseista. Kärsineen ihmiskunnan vapauttaminen on Rourken pääasiallinen päämäärä. Tässä Kolmannen Maailmansodan jälkeisessä autiomaassa vapaus on ainoa syy elää, jos olet... Voittaja.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: 1990
Kustantaja: Viihdeviikarit
Tyylit: scifi
Alkuperäinen nimi: The Rebellion
Arvosanalla: 6.00/10
Arvosanoja: 2
Muokattu: heinäkuu 15, 2014

Action -kirjasarja

Viihdeviikarit Oy yhdisti 80-luvulla useita pokkarisarjojaan tämän Action-nimikkeen alle, koska se tuli halvemmaksi kuin jatkaa kaikkien sarjojen julkaisemista erillisinä julkaisuina.

Jerry Ahernin Action- ja Kuukauden action -pokkarisarjoissa ilmestyneet teokset kuuluvat oikeasti siis Voittaja -sarjan alaisuuteen.

Kuuluu yläsarjaan Voittaja

Maailmanpalo (Action #1)
Uuden maailman alku (Action #5)
Koston hetki (Action #8)
Kapina (Action #10)