Koston hetki (Action #8) - Jerry Ahern, Lukemistolehdet ja taskukirjat

Alkuteos ilmestynyt 1985. Suomentanut Erkka Koljonen. Voittaja-sarja. Nidottu.

Kolmas maailmansota ja sitä seurannut ilmakehän kaikennielevä palo veivät sivilisaation lopun partaalle. Mutta John Thomas Rourke – entinen CIA:n agentti, asespesialisti ja henkiin jäämisen asiantuntija – elää yhä ja taistelee luonnonvoimia ja vaikeuksia vastaan. Ja vaikeudet käyvät entistäkin ylivoimaisemmiksi kun Rourke löytää poikansa kuolemanvaarallisesti haavoittuneena ja toteaa, että jo kauan sitten kuolleeksi luultu venäläinen vihollinen on ryöstänyt Natalian ja koko hänen perheensä. Kun Michael häälyy elämän ja kuoleman rajamailla Paul Rubensteinin hoivaamana, Rourke lataa aseensa ja lähtee matkalle autioituneen Amerikan poikki. Hänen määränpäänsä on leiri, jossa vihollinen kiduttaa säälimättä hänen rakkaitaan. Rourkella ei ole varaa epäonnistua, sillä tällä kertaa hän ei tule saamaan toista tilaisuutta.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: 1990
Kustantaja: Viihdeviikarit
Tyylit: scifi
Alkuperäinen nimi: The Reprisal
Arvosanalla: 6.00/10
Arvosanoja: 2
Muokattu: heinäkuu 15, 2014

Action -kirjasarja

Viihdeviikarit Oy yhdisti 80-luvulla useita pokkarisarjojaan tämän Action-nimikkeen alle, koska se tuli halvemmaksi kuin jatkaa kaikkien sarjojen julkaisemista erillisinä julkaisuina.

Jerry Ahernin Action- ja Kuukauden action -pokkarisarjoissa ilmestyneet teokset kuuluvat oikeasti siis Voittaja -sarjan alaisuuteen.

Kuuluu yläsarjaan Voittaja

Maailmanpalo (Action #1)
Uuden maailman alku (Action #5)
Koston hetki (Action #8)
Kapina (Action #10)