Uuden maailman alku (Action #5) - Jerry Ahern, Lukemistolehdet ja taskukirjat

Alkuteos ilmestynyt 1984. Suomentanut Erkka Koljonen. Voittaja-sarja. Nidottu.

Yksikään ihminen ei voi välttää kuolemaa kun maapallon ilmakehä räjähtää globaalisen tulen aalloksi. Mutta John Rourke, entinen CIA:n agentti, aseasiantuntija, ja henkiin jäämisen asiantuntija, ei suostu luopumaan toisesta mahdollisuudesta elämään. Hän, hänen perheensä ja ystävänsä ovat elossa, valmiina astumaan julmaan, autioituneeseen uuteen maailmaan. Rourke luulee piilopaikkaansa maapallon elämän viimeiseksi pakopaikaksi ennen Eeden-projektin paluuta, mutta järkyttyy huomatessaan, että raivoisasta maailmanpalosta on selviytynyt muitakin. Nämä ihmiset kuitenkin elävät tappaakseen ja tappavat elääkseen ja syövät uhriensa lihan. Rourkesta ja hänen rakkaistaan ei ole pian jäljellä muuta kuin kaluttuja luita, ellei hän taas kerran osoita parhaita kykyjään... Voittajana.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: 1989
Kustantaja: Viihdeviikarit
Tyylit: scifi
Alkuperäinen nimi: The Awakening
Arvosanalla: 6.00/10
Arvosanoja: 2
Muokattu: heinäkuu 15, 2014

Action -kirjasarja

Viihdeviikarit Oy yhdisti 80-luvulla useita pokkarisarjojaan tämän Action-nimikkeen alle, koska se tuli halvemmaksi kuin jatkaa kaikkien sarjojen julkaisemista erillisinä julkaisuina.

Jerry Ahernin Action- ja Kuukauden action -pokkarisarjoissa ilmestyneet teokset kuuluvat oikeasti siis Voittaja -sarjan alaisuuteen.

Kuuluu yläsarjaan Voittaja

Maailmanpalo (Action #1)
Uuden maailman alku (Action #5)
Koston hetki (Action #8)
Kapina (Action #10)