Kuun kosto
Keskiarvo 2.17
2.17 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Kuun kosto

Joan Aiken, Alan Lee
Julkaistu: 1988 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Moon's Revenge
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1987. Suomentanut Anna-Liisa Vartiainen. Sidottu. Kuvakirja.

Maineikkaan englantilaisen kertojan jännittävä satu vie keskelle arvoituksellista keskiaikaa. Se on kertomus seitsemän veljeksen seitsemäntenä syntyneen isän seitsemännestä pojasta, seitsemästä kenkäparista, vanhasta kaappikellosta ja pahoihin henkiin uskovista kyläläisistä. Se kertoo kelmeästä kuusta ja mykästä pikkusiskosta, merihirviöstä, viuluista ja liikutuksen kyynelistä kuninkaan poskilla. Mutta ennen kaikkea se kertoo pienestä pojasta ja suuresta unelmasta – ja niin se kaikkien satujen tavoin sijoittuu kaikkialle ja kaikkiin aikoihin.

Novellistina, näyttelijäkirjailijana, dekkarikirjailijana, lasten- ja nuortenkirjailijana tunnetun ja tunnustetun Joan Aikenin (s. 1942) kiehtovan sadun on kuvittanut Alan Lee, joka tuli kuuluisaksi hologrammikuvakirjallaan Peilikivi (1986).

(muokattu 08.08.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lupaus (Unien kirjat, #1)Monster High: Salatut elävät (Monster High, #2)Muotimatkaaja Titanicin kannellaJäljitetty (Susiraja, #3)Viikinkipoika Kaspar II: Sininen viikinki ja kuninkaan sotaratsu (Viikinkipoika Kaspar, #2)
Paikalla 49 vierailijaa
Uusin jäsen: Serafia Alho
Jäseniä yhteensä: 8678