Ihmiskrokettia
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (12)
Kirjahyllytilastot

Ihmiskrokettia

Kate Atkinson
Julkaistu: 1998 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Human Croquet
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: maaginen realismi

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Leena Tamminen. Päällyksen typografia: Kirsikka Mänty. Sidottu, kansipaperi.

Isobel Fairfax elää mieluummin unelmissaan kuin todellisuudessa. Hän ei ole pystynyt täysin hallitsemaan aikaa eikä paikkaa sen jälkeen kun hänen äitinsä, kaunis ja salaperäinen Elise, katosi...

Elizan katoamisen jälkeen mikään muukaan ei ole ollut ennallaan. Isobelin isä lähti kotoa seitsemäksi vuodeksi, Charles-veli puolestaan pohdiskelee avaruusolioiden arvoitusta ja toivoo odottamatonta vierailua.

Ihmiskrokettia on yhdistelmä sukuhistoriaa, komediaa ja tragediaa; se on monisäikeinen tarina rakkaudesta, pettymyksistä ja uusista mahdollisuuksista parisuhteissa. Taru ja tosi sekoittuvat kuin lumotussa metsässä tai Shakespearen näytelmissä. Ulkonäkö voi pettää. Onko elämä todella julmaa ja vaikeaa, vai onko kaikki vain mielikuvituksen leikkiä?

(muokattu 15.04.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maailmanloppu ja ihmemaaPieni musta kirjaToiset1Q84: Osat 1 & 21Q84: Osa 3

Kirja-arvioita (1)

Jackalbury avatar
Kirjoittanut ()
3.0
'Ihmiskrokettia' kertoo Isobel Fairfaxin tarinaa hänen itsensä kertomana. Hän elää ufoja tutkivan veljensä Charlesin, kyynisen Vinny-tädin ja hössöttävän äitipuoli Debbien kanssa Ardenissa, Fairfaxien talossa Lythen kylässä. Isobelin isä Gordon puolestaan elättää perhettä ja työskentelee Glebelandsin kaupunginvirastossa. Ardenissa kaikkialle tunkeutuu Fairfaxien kirous, melkein viisisataa vuotta vanha kirous suvun kantaisän ajoilta. Kaikkialle Isobelin elämään tunkeutuu ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
NoctilucA
Uusin jäsen: Onni
Jäseniä yhteensä: 8611