Varjonmanaaja
Keskiarvo 2.32
2.32 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (19)
Kirjahyllytilastot

Varjonmanaaja

G. P. Taylor
Julkaistu: marraskuu 2004 (Päivä)
Alkuperäinen nimi: Shadowmancer
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: uskonto

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Mari Vilkanen. Sidottu.

Huikea fantasiaseikkailu 1700-luvun Englannista!

Häikäilemätön kirkkoherra Obadja Niskuri havittelee valtaansa koko maailmankaikkeutta. Hänen hallussaan on vaarallinen ase, jolla hän nostattaa ikiaikaisen pahan taisteluun hyvän voimia vastaan. Ainoat ihmiset hänen tiellään ovat ystävykset Kate ja Thomas ja salaperäinen Rafa, joka tuntee Riathamuksen, ikuisen ja äärettömän Hyvän.

Varjonmanaaja vie lukijan maailmaan, jossa mikään ei ole itsestään selvää ja vaarat vaanivat joka hetki. Mahtava taistelu tempaa mukaansa niin nuoret kuin aikuisetkin. Jännitys pitää pihdeissään, ja kerronta koettelee mielikuvituksen rajoja.

Englantilainen pappi G. P. Taylor toimii kirkkoherrana Cloughtonin seurakunnassa Yorkshiressä. Varjonmanaaja on hänen esikoisromaaninsa, jonka hän alun perin julkaisi omakustanteena. Siitä tuli nopeasti maailmanmenestys, ja nykyään kirkkoherra jakaa aikansa kirjoittamisen ja seurakuntatyön kesken.

muokattu 02.07.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Liekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)Henkivaeltaja (Muinainen pimeys, #2)Varjojen valtias (Muinainen pimeys, #6)Sielunsyöjä (Muinainen pimeys, #3)Suden veli (Muinainen pimeys, #1)

Kirja-arvioita (3)

Sini avatar
Kirjoittanut
1.0
Päivä Osakeyhtiö on Suomen Vapaakirkon ja sen seurakuntien omistama kristillinen kustannusliike, eikä ihan heti tulisi mieleen sen kustantavan fantasiaa. Mutta tämän kirjan onkin sanottu olevan kristillinen vastaus Harry Potterille, elokuvaoikeudet on jo myyty ja myyntilukemat maailmalla ovat varsin huikeita. Kirjailija G. P. Taylor on englantilainen pappi, joka joutui lopettamaan seurakuntatyön kirjojensa menestyksen tähden, koska hänen aikansa ei riittänyt sekä seurakunnalle että ... (lisää)
Essi avatar
Kirjoittanut
4.0

Hyvä kirja, joka kannattaa lukea.

Okei, kristinusko nousee kirjassa esille aika vahvasti, mutta ilman sitä kirjan juoni ei välttämättä olisi niin tehokas. 

Lopussa yhden henkilön kohtalo jää ikävä kyllä avoimeksi. Isompi harmi on se, että kirjan jatko-osaa ei ole käännetty Suomeksi. Osaan kyllä englantia, mutta sääliksi käy niitä, jotka ei osaa englantia tai osaavat sitä hyvin vähän.

Essi Anna Eliisa Paasikivi avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 1 jäsen ja 43 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449