Otto ja Dracon siepparit (Otto, #2)
Keskiarvo 2.67
2.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Otto ja Dracon siepparit

Tapani Bagge
Julkaistu: 2001 (Tammi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Kannen kuva: Jussi Tuomola. Kannen ja ulkoasun suunnittelu: Markko Taina. Sidottu.

Syksyllä Otto sai kuulla olevansa Plejadien kuninkaan poika, joka on lähetetty Maahan turvaan suurelta galaksienväliseltä sodalta. Saman tien hän ajautui pelastaman maailmankaikkeutta naapurintytön Sarin kanssa.

Muutaman rauhallisen kuukauden jälkeen Oton elämässä alkaa taas tapahtua. Alkajaisiksi hänet kaadetaan ja lumetetaan koulun ulkoportaissa ja hän menettää pentaforan pahimmalle viholliselleen Kerkolle. Sitten terveydenhoitaja tekee tempun, jota ei kannata yrittää kotona omin päin, ja luokan vaalea kaunotar Tuija osoittaa yllättävää kiinnostusta Ottoa kohtaan. Ottoa on varoitettu Dracon sieppareista, joten ei ihme että hän yrittää värvätä apua. Mutta Sari ei halua puhua Oton kanssa, eikä hän saa yhteyttä muihinkaan liittolaisiinsa. Faija vain nukkuu sohvalla, mutsi viipyy ylitöissä ja Simeoni vaatii jatkuvasti lisää kissanruokaa. Niinpä Otto alkaa selvittää irtopäisen terveydenhoitajan tapausta yksin, Kerkon kostouhkaus niskassaan.

Humoristinen scifi-sarja jatkuu toisessa osassaan entistä räyhäkämpänä.

(muokattu 25.12.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Time Riders (Time Riders, #1)Viillot (Viillot, #1)Nälkäpeli: Vihan liekit (Nälkäpeli, #2)Tuhat kerrosta: Korkeuksiin (Tuhat kerrosta, #3)Veden alla (Veden alla, #1)
Paikalla 48 vierailijaa
Uusin jäsen: Luke jäpä
Jäseniä yhteensä: 9110