Nukkekuningas (Dragonlance: Kaaoksen sota, #2)
Keskiarvo 2.57
2.57 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (55)
Kirjahyllytilastot

Nukkekuningas

Douglas Niles
Julkaistu: huhtikuu 29, 2005 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Puppet King
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Mika Renvall. Nidottu.

Sotia ja juonitteluja!

Silvanestin haltiavaltakunta on saavuttanut lähes entisen suuruutensa. Mutta kun Porthios palaa takaisin kotimaahansa, hän aloittaa kapinan nuorta Gilthasia, omaa veljenpoikaansa vastaan. Gilthasin huolia lisäävät vihreiden lohikäärmeiden ja Takhisiksen ritarien uhkaukset. Gilthasin on valittava sukulaisuuden ja kunnian väliltä sodan ja juonittelun keskellä.

(muokattu 21.12.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Drakolaisjuonia (Dragonlance: Kangin rykmentti, #2)Syyshämärän lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #1)Soturiveljet (Dragonlance: Raistlinin kronikat, #2)Kaksosten aika (Dragonlance: Legendat, #1)Talviyön lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #2)

Kirja-arvioita (1)

haplotus avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Kirjan alkua vaivasi pieni huolimattomuus yksityiskohdissa. Lisäksi varsinkin alussa samoja asioita toistettiin kertomakohdissa. Dialogi eteni kevyesti, mutta hyvin. Huolimattomuus ja toisto tulivat esiin siinä määrin että huomasin sen, vaikken virheitä erikseen etsikään. Kirjan tapahtumat etenivät kahdella tasolla siten, että varsinaista tarinaa kerrottiin ja täydennettiin lukujen lopussa eräiden hahmojen keskustellessa asioista. Tämä tuntui alusta saakka irralliselta, mitä se ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 69 vierailijaa
Sarantha, LordStenhammar
Uusin jäsen: Jimbo Whateverson
Jäseniä yhteensä: 8723