Siivet selkään (Enkeliakatemia, #1)
Keskiarvo 2.75
2.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (73)
Kirjahyllytilastot

Siivet selkään

Annie Dalton
Julkaistu: 2003 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Winging It
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Ulla Selkälä. Päällyksen kuva: Rian Hughes. Sidottu.

Teinienkeli minihameessa!

Melanie Beeby on aivan tavallinen tyttö, jonka suurin haave on päästä isona tv-juontajaksi. Hänestä ei kuitenkaan tule juontajaa eikä edes isoa, koska hän kuolee heti 13. syntymäpäivänsä jälkeen. Tv:n sijasta Melanie päätyy jokaisen teinitytön taivaaseen, jossa kuljetaan muotivaatteissa, shoppaillaan, istutaan kahviloissa ja kuunnellaan pop-musiikkia. Sen lisäksi taivaassa on Enkeliakatemia, jonne Melaniekin joutuu koulutukseen. Kun Melanie on käynyt virtuaalisella harjoitusmatkalla pelastamassa ihmisiä Maassa, hän pääsee tositoimiin. Pahaa Vastapuolta vastaan taisteleva Palvelu lähettää hänet aidolle aikamatkalle sota-ajan Lontooseen, jossa ihmiset kaipaavat suojelusenkeliä pommitusten keskellä.

Mutta miten Melanie, joka ei ole perehtynyt kunnolla edes Enkelikäsikirjaan, selviytyy tehtävästään?

(muokattu 03.01.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Riitasointu (Langennut enkeli, #2)Aika taistelun ja tähtivalon (Karou-trilogia, #2)Hiljaisuus (Langennut enkeli, #3)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Karou, savun tytär (Karou-trilogia, #1)

Kirja-arvioita (3)

Midori avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Noniin ihmiset nyt svengataan. Melanien kolmastoista syntypäivä ei pääty hyvin, mutta se johtaa hänen elämänsä seikkailuun tai pitäisi kai sanoa kuoleman jälkeisen elämän seikkailuun, johon kuuluu niin biletystä ja varjelua, ystäviä ja vihollisia. Kirja tarinoineen ja juonineen on loistava ja pistää käsitykset taivaasta ja helvetistä uuteen ennennäkemättömään uskoon. Kirjan parissa viihtyvät varmasti niin fantasian ystävät kuin teini draamasta pitävät. Vauhdikas teinienkeli ei jätä lukijoitaan kylmäksi.
Yö (Eit) avatar
Kirjoittanut ()
3.5
Mielestäni ihan hyvä kirja. Sopii hieman nuoremmille, sekä hieman vanhemmillekkin. Itse luin tämän nyt jo toista kertaa, kun edellisestä kerrasta oli aikaa jo vuosia. En tiedä häiritsikö itseäni hieman se, että kirjassa, ja muissa sarjan kirjoissa käytetään paljon virkettä "Hei, älä nyt käsitä väärin", tai muita saman kaltaisia, joilla joissain kohin viitataan, että lukia ei varmaan ymmärrä mitään mitä puhutaan :)
Totoro avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Hmm... Voin sanoa että ei kolahtanut. Idea oli hyvä ja kiinnostava, mutta kirjana se ei onnistunut. Teineille tehty kirja tosiaan.
Paikalla 1 jäsen ja 45 vierailijaa
Dynierax
Uusin jäsen: Hilla Karjalainen
Jäseniä yhteensä: 8699