Seikkailujen vuori (Seikkailu, #5)
Keskiarvo 3.63
3.63 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (49)
Kirjahyllytilastot

Seikkailujen vuori

Enid Blyton
Julkaistu: 1979 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Mountain of Adventure
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: nuoret, seikkailu
Avainsanat: rajatapaus-sf

Alkuteos ilmestynyt 1949. Suomentanut Riitta Wejberg. Sidottu.

Rouva Mannering on päättänyt, että nyt seikkailut saavat riittää. Tällä kertaa loma vietettäisiin syrjäisessä ja rauhallisessa Walesin vuoristossa ja neliapilaa pidettäisiin tiukasti silmällä. Mutta kesken iloisen ratsastusretken alkaa vuorilla tapahtua kummia. Eihän Walesissa ole ollut susia satoihin vuosiin! Mitä vanha opas pelästyy? Ja mikä on omituisen, synkän vuoren salaisuus? Jack, Anne, Filip ja Dinah joutuvat mukaan uskomattomiin tapahtumiin. Mukana on tietysti myös ilkikurinen papukaija Kiki.

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Caapparin kääty (Roistoakatemia, #1)Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori, #1)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Merten gorillaFimbul-talvi (Matka Asgårdiin, #1)

Kirja-arvioita (1)

Fantasia avatar
Kirjoittanut
3.0
Enemmän ehkä mielipiteenä lukuvinkkejä etsivälle kuin varsinaisesti tämän kirjan arvosteluna totean, että tämä Seikkailu-sarja (Seikkailujen saari, linna, laakso, meri, vuori, laiva, sirkus, joki) on parasta Blytonia. Tiettyä toistoa (tuttuutta?) näissäkin kirjoissa on keskenään, mutta ei sentään Viisikkojen tasoista tylsyyttä. Tämä Seikkailujen vuori ei muistaakseni ollut minun mielestäni sarjan paras kirja. Järjestyksessä lukeminen kannattaa siinä mielessä, että ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 58 vierailijaa
Kuunliekki, punnort
Uusin jäsen: Laura Kantosaari
Jäseniä yhteensä: 9873