Ikuisuuksien temppeli (Ramses, #2)
Keskiarvo 3.48
3.48 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (22)
Kirjahyllytilastot

Ikuisuuksien temppeli

Christian Jacq
Julkaistu: 1998 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Le Temple des millions d`années
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Anna-Maija Viitanen. Säkeet Homeroksen Iliaasta suomentanut Otto Manninen. 1. painos sidottu, 2.–3. painokset nidottu.

Päällyksen kuvat: Nimatallah/Artephot (etukansi ylhäällä), Institut Ramsès (etukansi alhaalla), M. Kunnen, Mappamundi-Knokke-Belgique (takakansi).

Valon pojan kruunaamisen hetki on koittanut. Hänellä on kaikkea mitä tuleva faarao voi elämältään toivoa: Nefertarin, hänen kuninkaallisen puolisonsa ja unelmiensa naisen rakkaus, äidin tuki ja vankka nuoruuden ajan ystävien verkosto. Mutta nuoren faaraon kruunulla on monta haaveilijaa...

Onnistuuko Ramses väistämään veljensä Khenarin ansat? Löytääkö hän oikeat aseet salaperäisen noidan mustaa magiaa vastaan? Pystyykö hän vastustamaan heettien vehkeilyä?

Kuninkaallinen pari tietää vain yhden keinon näkyvien ja näkymättömien vastustajien voittamiseksi: on rakennettava Ikuisuuksien temppeli.

muokattu 25.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tinasotamiehet (Taikuri ja taskuvaras -trilogia, #3)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Sigismund Virtanen Troijan sodassaSydänverelläni kirjoitettu (Matkantekijä, #8)Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)
Paikalla 1 jäsen ja 43 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Maria Tiktok
Jäseniä yhteensä: 9582