Jedien lapset (Callista-trilogia, #1)
Keskiarvo 3.02
3.02 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (29)
Kirjahyllytilastot

Jedien lapset

Barbara Hambly
Julkaistu: 2000 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Children of the Jedi
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: avaruusmatkat, star wars

Alkuteos ilmestynyt 1995. Suomentanut Ilkka Äärelä. Päällys: Drew Struzan. Sidottu.

George Lucasin luoman Star Wars -filmien universumi kohoaa uusiin ulottuvuuksiin kun Tasavalta joutuu suurimman haasteen eteen...

Prinsessa Leia, Han Solo ja Chewbacca lähtevät heikon Uuden tasavallan puolesta suorittamaan elintärkeää tehtävää. He etsivät kauan kateissa olleen jedin jälkeläisiä Belsavisin jäämaailmasta, jonka synkistä luolista kukaan ei ole palannut elävänä.

Myös Luke Skywalker on suorittamassa yhtä vaarallista tehtävää. Hän on Palpatinen silmä -nimisellä Dreadnaught-aluksella, jonka ohjelmoidun tuhoamistehtävän, Belsavisin tuhoamisen, Luke yrittää estää. Onnistuakseen hän tarvitsee apua jediritari Callistalta, joka sai surmansa yrittäessään pysäyttää samaa alusta.

Luolien salaisuus, Dreadnaughtin tuhoava voima, kadonnut jedi sekä Luken ja Callistan välille kehittyvä intohimo yhdistyvät yllättävässä loppuhuipennuksessa tässä jännittävässä Star Wars -kirjassa.

muokattu 20.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kohtalot (Viillot, #2)Poseidonin lapset (Poseidonin lapset, #3)Ilmestysten avaruus (Ilmestysten avaruus, #1)Kausaalienkeli (Kvanttivaras-trilogia, #3)Kuunnousu
Paikalla 1 jäsen ja 37 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376