Avalonin metsät (Avalon, #2)
Keskiarvo 2.91
2.91 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (55)
Kirjahyllytilastot

Avalonin metsät

Marion Zimmer Bradley
Julkaistu: 2003 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Forest House
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 7 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1993. Kirjoittanut Marion Zimmer Bradley yhdessä Diana L. Paxsonin kanssa. Suomentanut Osmo Saarinen. Kansi: Jukka Murtosaari. Sidottu.

Eilanilla, druidien sotapäällikön tyttärellä, on henkisiä kykyjä. Hänestä on tuleva papitar Metsälinnaan ajanlaskumme ensimmäisen vuosisadan kuohuvassa Rooman vallan alaisessa Britanniassa. Mutta Eilan on päättänyt antaa sydämensä Gaiukselle, roomalaiselle upseerille, joka kuuluu brittejä alistavaan roomalaiseen miehitysarmeijaan.

Eilanilla on kohtalokas salaisuus omallatunnollaan, kun hänet nimitetään Metsälinnan ylipapittareksi, jonka on tasapainoiltava brittiläisten kapinoitsijoiden ja roomalaisten vallanpitäjien ristipaineessa. Eilan voi luottaa vain jumalattaren johdatukseen halutessaan estää sodat ja kapinat. Vaikka Eilan on brittiläinen ylipapitar sykkii hänen sydämensä roomalaiselle upseerille...

muokattu 07.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Iso härkä (Metsän kansa, #2)Maan tytärYue Fein perintö (Kotkasoturien taru, #3)Viikinkipoika Kaspar II: Sininen viikinki ja kuninkaan sotaratsu (Viikinkipoika Kaspar, #2)Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä (Pirates of the Caribbean, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 71 vierailijaa
M, Freyja
Uusin jäsen: M
Jäseniä yhteensä: 9725