Kybersuudelma
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Kybersuudelma

Sally Chapman
Julkaistu: 1998 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Cyberkiss
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Osmo Saarinen. Nidottu. Rajatapaus-sf.

Tietokoneohjelmoija Bernard Kowolsky saapuu datarikoksiin erikoistuneen etsiväpari Vic Paolin ja Julie Blaken luo ongelmineen. Kowolsky on bongannut internetin eroottisesta keskusteluryhmästä vaaralliseksi osoittautuneen kumppanin. Nimimerkki ”Yötanssijan” lupaamassa kybersuudelmassa on piinallista imua, joka uhkaa suistaa Kowolskyn pois raiteiltaan.

Kylmän kalseat tekniset kehykset saavat väistyä kun elektroninen sadomasokismi muuttuu veriseksi todeksi... Ja kun jäljet johtavat Kowolskyn työpaikalle lääketehtaaseen, näennäisen steriiliin ympäristöön keskelle eläinkokeita ja biologisia aseita, on Blaken ja Paolin ryhdyttävä tositoimiin juttua ratkaistessaan.

Sally Chapmanin vauhdikas, nasevien kommenttien värittämä tyyli tuli tutuksi jo edellisessä suomennoksessa Rakkautta ja bittejä (1996).

muokattu 25.09.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeää ainettaValkea kuin lumi (Lumikki-trilogia, #2)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Minun rakastajani (Mustan tikarin veljeskunta, #8)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)
Paikalla 6 jäsentä ja 71 vierailijaa
lilybee, Chompp, Thialfi, Iivari, Kuunliekki, Pisania
Uusin jäsen: Martta Ylä-kotola
Jäseniä yhteensä: 9862