Varjotyttö (The Nightmare Room, #8)
Keskiarvo 2.51
2.51 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (57)
Kirjahyllytilastot

Varjotyttö

R. L. Stine
Julkaistu: 2004 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Shadow Girl
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Mika Kivimäki. Päällyksen kuva: Tristan Elwell. Sidottu.

Pitelet käsissäsi avainta värisyttävän kauhun maailmaan. Jätä taaksesi kaikki tuttu ja turvallinen. Avaa ovi kauhuun. Aina on tilaa vielä yhdelle... PAINAJAISHUONEESSA

12-vuotias Selena Miles joutuu kuukaudeksi Jada-serkkunsa ja tämän perheen luo asumaan. Muutaman Jadan huoneessa nukutun yön jälkeen Selena huomaa, että talossa tapahtuu pimeän aikaan jotain outoa. Jadan vuode on usein öisin tyhjä. Mitä ihmettä serkkutyttö puuhaa?

Eräänä yönä Selena lähtee seuraamaan Jadaa ja näkee tämän menevän salaiseen huoneeseen. Huone on selvästi Jadan arvoituksen avain, mutta Selena ei tiedä, että myös hänet on sotkettu vyyhtiin tiukemmin kuin hän osaa arvatakaan. On kyse supervoimista, perivihollisesta ja kuolemasta…

R. L. Stine on kaikkien aikojen menestynein nuortenkirjailija. Hänen kirjojaan on myyty yli 300 miljoonaa kappaletta. The Nightmare Room -kauhusarjassa Stine vie lukijansa maailmaan, jossa painajaiset muuttuvat todeksi.

muokattu 22.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Oho, mitkä voimat! (Goosebumps: Kauhumaa, #10)Monster High (Monster High, #1)Sielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)Uusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat, #6)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)

Kirja-arvioita (3)

Moon Alchemy avatar
Kirjoittanut
2.0
Kirjoitan arvostelun täsät kirjasta, koska se on edes pikkuriikkisen persoonallisempi ja muutenkin kiinnostavampi kuin Stinen muut kirjat. Siltikään kirja ei ole mitenkään erityisen ihmeellinen, ja annoinkin sille vain kaksi tähteä. Muut Stinen kirjat ovat mielestäni lähes aina vain yhden tähden luokkaa. Yksi Stinen monista vioista on, että hänen kirjansa toistavat itseään. Varjotyttö oli kuitenkin erilainen. Itse asiassa se oli niin erilainen, että se oli jo ... (lisää)
Rauros avatar
Kirjoittanut
4.0
Ei ihan niin hyvä kun osasin odottaa! Ensin jännitystä ja sit PAM..ja kiinnostus kirjaa kohtaan lopahti! Kaiken lisäsksi en tykkää (supersankareista)!
rudi92 avatar
Kirjoittanut
3.0
Oli kyllä pienoinen pettymys mulle. Alku oli hyvä ja se sai mielenkiinnon heräämään. Mutta sitten kun tuli ilmi serkkutytön salaisuus niin kirja ja tunnelma lopahtivat. Voi sanoa näin, että kirja oli siitä lähtien aivan helvetin tylsä. Yksi huonoimmista Nightmare Room kirjoista.
Paikalla 2 jäsentä ja 32 vierailijaa
Mustelmann, emski
Uusin jäsen: Anni
Jäseniä yhteensä: 9321