Kaksosten sota (Dragonlance: Legendat, #2)
Keskiarvo 3.70
3.70 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (262)
Kirjahyllytilastot

Kaksosten sota

Margaret Weis, Tracy Hickman
Julkaistu: 1993 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: War of the Twins
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: aikamatkustus, dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 1986. Laulut: Michael Williams. Kuvitus: Valerie Valusek. Suomentanut Mika Renvall. Päällys: Larry Elmore. 1. painos 1993. Nidottu. 3. painos 2002. Uusi kansikuva: Matt Stawicki. Sidottu.

Tulta syöksevä vuori iski Krynniin. Jumalat hajoittivat Istarin temppelin.

Sata vuota myöhemmin Ansalonin manner on lohduton näky: sen asukkaat taistelevat elämästään ruton, nälän ja sodan runtelemina.

Istarin tuomitusta kaupungista pelastautunut Raistlin, joka nyt on mahtava velho, loitsii kaksosveljensä Caramonin ja Paladinin vihityn Crysanian sata vuotta ajassa eteenpäin. Korkeimman Taikuuden Tornissa Raistlin aikoo astua Portista ja haastaa Pimeyden Kuningattaren.

Raistlinin suunnitelmat kariutuvat kuitenkin yksi toisensa jälkeen. Liian myöhään hän huomaa jääneensä vangiksi ajan virtaan, joka vie häntä vääjäämättä kohti hänen omaa tuhoaan. Tuhoa, jota hän ei pysty millään väistämään...

muokattu 08.09.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Miekkamyrsky 1 (Tulen ja jään laulu, #3)Evanescent – Katoavainen (Rising Moon, #1)Okaruusujen valtakunta (Valtakunta, #1)Lohikäärmeen kynsi (Pohjoisen legendat, #1)Pimeä nousee (Pimeä nousee, #2)

Kirja-arvioita (1)

Mustelmann avatar
Kirjoittanut
4.0
Legendojen ensimmäisen osan luettuani olin hyvilläni siitä, että kyseessä on hieman erilainen sarja Kronikoihin verrattuna. Tämä pätee myös toisessa osassa, joka on itse asiassa jonkin verran edeltäjäänsä parempi. Tarina on edelleen rakennettu melko tiukasti hahmojen varaan, mutta juonikuviot ovat mielestäni saaneet selvästi enemmän syvyyttä. Viimeistään tämän osan myötä tulin myös vahvasti siihen tulokseen, että Legendat on jonkin verran parempi sarja kuin Kronikat, ... (lisää)
Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724