Soturiveljet

Margaret Weis, Don Perrin
Julkaistu: syyskuu 15, 2000 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Brothers in Arms
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Daniel Home. 2. painos: Jalava, 2008. Sidottu.

Nuoruuden viattomuus katoaa sodan tiimellyksessä...

Menneen toivon kaupungin hurjassa piirityksessä nuoren Raistlin-velhon täytyy unohtaa ihanteensa voidakseen pelastaa itsensä ja veljensä. Vaikka Raistlinia ja Caramonia koulutetaan palkkasotureiksi, työntyy toinen sielu kaukaa mukaan taisteluun.

Hän valitsee toisen polun, ja tuleva lohikäärmeiden valtias aloittaa valtaannousunsa. Hän on Kitiara Uth Matar, kaksosten sisarpuoli.

Soturiveljet on jatko Hengen miekka -romaanille.

muokattu 21.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kaksosten sota (Dragonlance: Legendat, #2)Tiimalasivelhon lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #3)Talviyön lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #2)Kaksosten aika (Dragonlance: Legendat, #1)Drakolaisjuonia (Dragonlance: Kangin rykmentti, #2)

Kirja-arvioita (2)

The Fantasy avatar
Kirjoittanut
5.0
Raistlin -kronikat olivat kolmanneksi parhaimmat konikat DragonLancessa. Soturiveljet ei ollut niin hyvä kuin Hengen miekka mutta hyvä sekin oli silti. jännittävä kirja. Lunitaria minäkin palvon. :D Olikos se nyt tässä kirjassa (kun siitä on niin kauan kun luin tämän) Kitiara näki Caramonin? Se oli mielestäni myös hyvin jännittävä kohta.
satunen avatar
Kirjoittanut
4.0
Hyvä jatko Hengen Miekalle, jäin vaan odottamaan kolmatta osaa,jota ilmeisesti ei julkaista vai onko kirjoitettukaan? Raistlin on ehdoton omassa rakkaudessaan taikuuteen ja Caramon miehekkyydessään oiva sankari. Heidän suhteensa on kirjan suola. Kaipaan kyllä lisää velhon elämäntarinoita ja tekoja. Olen kyllä lukenut Kaksosten sarjan, mutta lisää lisää!
Paikalla 56 vierailijaa
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325