Keskiyön kulkijat (Goosebumps, #4)
Keskiarvo 2.28
2.28 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (44)
Kirjahyllytilastot

Keskiyön kulkijat

R. L. Stine
Julkaistu: 2000 (Helsinki Media)
Alkuperäinen nimi: The Scarecrow Walks at Midnight
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1994. Suomentanut Taija Kuula. Sidottu.

NE ELÄVÄT!

Jodiesta on mukava käydä isovanhempiensa maatilalla. No, eihän se tietenkään ole maailman jännittävin paikka, mutta isoisä kertoo loistavia kauhutarinoita. Eikä isoäidin ruokia voita mikään.

Tänä kesänä kaikki on kuitenkin toisin. Maissi kasvaa kehnosti, isovanhemmat ovat uupuneita ja vanhan tutun variksenpelättimen tilalla on kaksitoista julman näköistä pelättiä.

Eräänä yönä Jodie katselee ikkunastaan ulos ja näkee jotain outoa. Ihan kuin variksenpelättimet liikkuisivat...

muokattu 18.09.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

Koneen kummitus (Luurankopuro, #2)Vampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)KymnaasiMonster High: Ihmissusipäiväkirjat (Monster High, #3)Näin se päättyy (Deadworld, #1)

Kirja-arvioita (3)

vicke avatar
Kirjoittanut
2.0
Tulee mieleen Maissi lapset elokuva, eli ei kovin hyvä versio. Loppu oli kliseinen ja tylsä, kuin suurin osa kirjasta. Ei ole Stinen parhaimpia kirjoja, mutta ei huonompiakaan. Jokaiselle on oma makunsa, ja kriteerinsä. Kansikuva oli mielenkiintoa herättävä.
Cliffer666 avatar
Kirjoittanut
2.0
Perusidea on sinänsä ihan mielenkiintoinen. Pelättimiä maissipellolla ja magiaan seonnut häiskä, joka "manaa" ne elämään. Touteutus tuollaisista lähtökohdista olisi vain voinut olla huomattavasti parempi. Varsin heikko Goosebumps, joskaan ei aivan umpisurkea sentään.
Mai00 avatar
Kirjoittanut
2.5
Nimi on kiinnostava ja herättää jo ajatuksia tulevasta lukukokemuksesta. Kansi herätti mielenkiinnon, mutta sisältö oli eri tasoa. Kirja oli muuten tylsä, mutta onneksi loppua kohden tuli edes hiukan jännitystä.
Paikalla 2 jäsentä ja 53 vierailijaa
Tuomas Anttonen, LordStenhammar
Uusin jäsen: Tuomas Anttonen
Jäseniä yhteensä: 9389