Näkymättömiin (Goosebumps, #3)
Keskiarvo 2.54
2.54 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (53)
Kirjahyllytilastot

Näkymättömiin

R. L. Stine
Julkaistu: 2000 (Helsinki Media)
Alkuperäinen nimi: Let's Get Invisible!
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Jani Bohm. Sidottu.

Missä olet?

Max löytää syntymäpäivänään ullakolta taikapeilin. Peilin avulla Max voi muuttua näkymättömäksi. Niinpä Max ja hänen ystävänsä ryhtyvät leikkimään leikkimään peilin avulla. Mutta sitten Max ei enää kykenekään hallitsemaan peiliä. Hän on näkymätön hiukan liian kauan. Ja näkyväksi muuttuminen vaikeutuu.

Näkymättömäksi muuttuminen voikin olla vaarallista. Kun Max seuraavan kerran muuttuu näkymättömäksi, tuleeko hän takaisin... koskaan?

muokattu 18.09.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)Näin se päättyy (Deadworld, #1)Monster High (Monster High, #1)Sielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)Oho, mitkä voimat! (Goosebumps: Kauhumaa, #10)

Kirja-arvioita (2)

Cliffer666 avatar
Kirjoittanut
3.0
Varsin kiehtova aihe, joka tekee juonesta puoleensavetävän. Goosebumps-kirjaksi tämä on parempaa keskikastia. Jännite pysyy sopivasti yllä ja kehittyy loppua kohden, eikä ala rönsyilemään. Ja mikä tärkeää, ei mene överiksi, sekin olisi tälle aiheelle ollut mahdollista.
Mai00 avatar
Kirjoittanut
4.0
Näkymättömiin on parhaita goosebups-sarjan kirjoja. Se herätti jo alussa mielenkiinnon ja onnistui pitämään sen yllä koko kirjan alusta loppuun. Jännitystä ei puutu niin sisällöstä kuin kannestakaan.
Paikalla 65 vierailijaa
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455