Varjojen kaupunki (Goosebumps, #6)
Keskiarvo 2.51
2.51 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (49)
Kirjahyllytilastot

Varjojen kaupunki

R. L. Stine
Julkaistu: 2000 (Helsinki Media)
Alkuperäinen nimi: Welcome to Dead House
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1992. Suomentanut Taija Kuula. Sidottu.

Etsi päivänvaloa!

Amandan ja Joshin mielestä heidän uusi kotinsa on vähintäänkin outo. Se on pelottava. Siellä kummittelee! Ja uusi kotikaupunki se vasta outo onkin. Mutta vanhemmat eivät kuuntele heitä. -Kyllä te totutte, he sanovat.
-Menkää etsimään uusia ystäviä.

Ja kyllähän ystäviä löytyy - mutta ei aivan sellaisia, kuin oli tarkoitus. Amandan ja Joshin uudet ystävät nimittäin haluavat olla ystäviä ...ikuisesti.

muokattu 18.09.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolleiden kirja (Uhriniituntakainen, #2)Darlah: 172 tuntia KuussaVampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)Paniikkipuiston kadut (Goosebumps: Kauhumaa, #12)

Kirja-arvioita (2)

Cliffer666 avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämä on varmaankin paras R. L. Stinen koskaan kirjoittama kirja. Juonessa olisi ainesta ihan täysiveriseksi kauhuelokuvaksikin asti.. Mutta olkoonkin, että kyseessä on "pelkkä" nuortenkirja, se on mainio sellainen. Neljä tähteä ei ole lainkaan liioiteltu, pikemminkin tuli mieleen onko se liian vähän.. Mutta sitten tuli mieleen myös eräät tuhatsivuiset mestariteokset ja ajatus palasi maan pinnalle, oikeisiin mittasuhteisiin.. Olkoon kuinka hyvänsä, tämä on laatukamaa, paras Stinen kirjoittama nuorisokauhutarina, jos minulta kysytään.
Mai00 avatar
Kirjoittanut
4.0
Ehdottomasti parhaita Goosebumpseja! Tunnelma on jännittävä ja hieman pelottavakin. Loppu yllätti minut, se oli erilainen kuin yleensä Goosebumpseilla.
Paikalla 21 vierailijaa
Uusin jäsen: Sari Pentti
Jäseniä yhteensä: 9568