Hirviöitä! Hirviöitä! (Goosebumps, #8)
Keskiarvo 2.24
2.24 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (36)
Kirjahyllytilastot

Hirviöitä! Hirviöitä!

R. L. Stine
Julkaistu: 2001 (Helsinki Media)
Alkuperäinen nimi: The Girl Who Cried Monster
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Kai Salminen. Sidottu.

HÄN PUHUU TOTTA... MUTTA KUKAAN EI USKO HÄNTÄ!

Lucy kertoilee mielellään hirviötarinoita. Hän on kertonut niitä niin paljon, että hänen ystävänsä ja kotiväkensä ovat kyllästyneitä niihin. Sitten eräänä päivänä Lucy kohtaakin oikean, ilmielävän hirviön: kirjastonhoitajan, joka vastaa koululaisten kesälukuohjelmasta.

Ikävä vain, että Lucy on kertonut liian paljon hirviötarinoita. Ikävä vain, ettei kukaan usko sanaakaan hänä puheistaan. Ikävä vain, että hirviö tietää, kuka hän on... ja aikoo käydä seuraavaksi hänen kimppuunsa.

muokattu 18.09.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)KymnaasiNäin se päättyy (Deadworld, #1)Kuolleiden kirja (Uhriniituntakainen, #2)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)

Kirja-arvioita (3)

vicke avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirjan juoni oli loistava, lopussa tapahtui yllättä käänne, niin kuin aina. Kauhukirjallisuuden faneille kyllä, ja miksei muutenkaan. Ei ole kuitenkaan R.L.Stinen parhaimpia kirjoja. Oli ihan hyvä, kerta luettavaa, luettu loppuun muutamassa tunnissa.
Soturiorava avatar
Kirjoittanut
2.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Pennywere avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirja oli alusta mielenkiintoinen, mutta keskikohdasta aivan äärettömän tylsä. On hyvin raivostuttavaa lukea kun penskat koittavat kertoa totuutta eikä kukaan tietenkään usko. Kliseistä, kliseistä. Loppu kuitenkin pelasti kirjan, näyttää juonen uudessa valossa. Ei parhain, eikä huonoinkaan.
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376