Sydäntalvi (Ajan Pyörä, #20)
Keskiarvo 3.78
3.78 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (165)
Kirjahyllytilastot

Sydäntalvi

Robert Jordan
Julkaistu: huhtikuu 28, 2005 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Winter's Heart
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 52 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2000. Sisältää alkuteoksen luvut Prologi–13. Suomentanut Susanna Paarma. Kannen kuva: Darrell K. Sweet. Sidottu.

Hugo-palkintoehdokas 2014 (koko sarja).

Ajan Pyörä pyörii vääjäämättä, ja aikakaudet seuraavat toisiaan...

Perrin Aybara on ollut suorittamassa Randilta saamaansa tehtävää, kun hän leiriin palattuaan kuulee, että hänen Faile-vaimonsa on kaapattu. Perrin joutuu nyt ratkaisemaan, mikä on sillä hetkellä tärkeintä: Randilta saadun tehtävän hoitaminen vaiko vaimon pelastaminen. Ratkaisu on lopulta helppo…

Caemlyniin, Andorin pääkaupunkiin saapunut Elayne on kuningattaren palatsissa, jossa hänen äitinsä aikoinaan hallitsi. Elayne vaatii valtaistuinta itselleen, mikä ei ole kaikkien mieleen, ja Elaynen on selvittävä lukuisista esteistä, jopa murhayrityksestä. Toteutuuko edes kaivattu ensisisaruus Aviendhan kanssa?

muokattu 25.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Naondel (Punaisen luostarin kronikoita, #2)Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Ylenemisen kaivo (Usvasyntyinen, #2)Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)

Kirja-arvioita (1)

Kaimaani avatar
Kirjoittanut
4.0
Ja näin olemme päässeet siis Ajan Pyörän kahdenteenkymmenenteen osaan! Aiemmat kirjat ovat olleet lievää paikallaanjumitusta, mutta onneksi tässä Sydäntalvessa taas alkaa hieman tapahtua... Pieni varoituksen sana. Älä lue tätä arvostelua, mikäli et halua spoilaantua. Juonipaljastuksia luvassa. Eli, Perrinin vaimo Faile on siepattu kierojen shaidojen toimesta, ja naisesta on tehty gai'shain. Perrin saa asian tietoonsa, muttei tee mitään, vaan jää sen sijaan jumittamaan ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 56 vierailijaa
koi
Uusin jäsen: Haneh
Jäseniä yhteensä: 9746