Saga
Keskiarvo 2.47
2.47 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Saga

Eija Lappalainen, Anne Leinonen
Julkaistu: 2003 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, mainstream, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Päällys: Eija Laitinen. Sidottu.

Saga on uusi television seikkailukilpailu. Siihen valitut nuoret finalistit viettävät viikon Islannissa, larppaavat viikinkirooleissa ja kilpailevat yleisön suosiosta. Kilpailun voittaneelle on luvassa mainetta ja mammonaa.

Joukkoon kuuluu Kasper Berserkki, innokas tarinankertoja, joka on ensimmäistä kertaa ulkomailla. Jusa Jättiläinen on ryhmän vanhin ja vahvin. Kuopus Kiia Maahinen on vaarallinen ja kaiken lisäksi kaunis kuin mikä. Pyylevä ja rempseä Iines pitää kisakotia ja fiilistä yllä. Kilpailun lomassa Kasper haaveilee omasta tyttöystävästä – ja ihastuukin.

Puuttomalla saarella kerrotaan myös maahisista ja heidän taikavoimistaan. Sattumalta Kasper tutustuu Saga-nimiseen pikkutyttöön, jonka olemuksessa on jotain selittämättömän sadunomaista. Kun kisan finaali lähestyy, Kasper kohtaa Sagan uudestaan. Hän on jäänyt kilpailussa alakynteen ja pyytää Sagalta apua. Onko se reilua muita kilpailijoita kohtaan? Kuka voittaa, kenestä tulee Tarujen Viikinki?

muokattu 30.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jäljitetty (Susiraja, #3)Kivi (Septimus Heap, #4)Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Vainuttu (Susiraja, #4)Lohikäärmeellä ratsastaja

Kirja-arvioita (1)

CookieCandyCat avatar
Kirjoittanut
2.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734