Taivaan porteilla - Dean Koontz7.46

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Kari Salminen. 1. painos 2003. Sidottu. 2. painos 2006. Nidottu.

Michelle Bellsong miettii elämänsä vaikeita valintoja amerikkalaisen unelman reunalla. Hän on 28-vuotias ja haluaa muuttaa hankalan elämänsä suuntaa, mutta ei tiedä minne, kunnes naapuriin muuttaa perhe jonka pieni tytär johtaa Mickeyn uskomattomalle matkalle.

Leilani Klonk on iästään ja jalkatuestaan huolimatta todellinen ilopilleri ja päättäväisyyden maamerkki. Yhdeksän ikäisenä hänestä löytyy viisautta ja vakautta joita ei monilla tapaa. Mickey huomaa kuiitenkin nopeasti että pinnan alla kuplii epätoivon tunteita joita Leilani ei uskalla ilmaista. Hänen äitinsä on kuollut huumeisiin, hänen isäpuolensa Preston Maddoc on koulutettu mutta sekaisin; uhkaava ufofriikki joka on varma että Leilania tullaan hakemaan avaruudesta tämän 10. syntymäpäivänä. Mickey ei tiedä mitä ajatella kun Leilani kertoo vammautuneesta isoveljestään joka katosi ja on Leilanin mukaan ”tähtien luona”.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)

Julkaistu: 2003
Kustantaja: Book Studio
Tyylit: kauhu
Alkuperäinen nimi: One Door Away from Heaven
Arvosanalla: 7.46/10
Arvosanoja: 13
Muokattu: maaliskuu 08, 2016

Kirja-arvioita

6/10 |
tammikuu 02, 2015
Kirjaa sai lukea pitkään ennen kuin alkoi tapahtua mitään, mutta sen jälkeen kirja vei mukanaan. Kirjassa on useampi henkilö joiden elämää ja osuutta tarinaan kuvataan. Useimmiten niin että kun kappale loppui, vaihtui myös kerrottava ...