Keisarin käsky (Thrawn-trilogia, #3)
Keskiarvo 3.41
3.41 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (65)
Kirjahyllytilastot

Keisarin käsky

Timothy Zahn
Julkaistu: 1998 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Last Command
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: star wars

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Ilkka Äärelä. Päällys: Tom Jung. Sidottu.

Taistelu universumin herruudesta kiihtyy

Uuden Tasavallan kohtalo on vaakalaudalla, kun Imperiumin joukkoja johtava suuramiraali Thrawn lyö pöytään pirullisen valttikorttinsa: armoa tuntemattomat kloonisotilaat. Han Solo ja Chewbacca yrittävät taivuttaa salakuljettajat yhdistämään voimansa epätoivoiseen hyökkäykseen, kun Leia yrittää pitää liittoutuman koossa ja valmistautuu synnyttämään jedikaksoset.

Uuden Tasavallan viimeinen toivo on lähettää pieni Luke Skywalkerin johtama iskuryhmä linnakkeeseen, jossa Thrawnin hirvittävät kloonauskoneet sijaitsevat. Siellä heitä odottaa viimeinen vaara, Musta Jedi C'baoth, joka on ottanut elämäntehtäväkseen Luke Skywalkerin alistamisen valtaansa.

Keisarin käsky on Hugo-palkinnon voittaneen tieteiskirjailija Timothy Zahnin kolmiosaisen Tähtien sota -sarjan viimeinen osa. Aikaisemmin ovat ilmestyneet Imperiumin perillinen ja Hämärän laivue.

muokattu 20.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Last JediThe Force Awakens: Uskomattomat aluksetStar Wars: Galaktiset taistelutStar Wars: Tähtien sodan kuvitettu opasThe Force Awakens: Kuvasanakirja
Paikalla 1 jäsen ja 57 vierailijaa
Mustelmann
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455