Kaiken keskellä yksin
Keskiarvo 3.57
3.57 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Kaiken keskellä yksin

Dean Koontz
Julkaistu: 1997 (Book Studio)
Alkuperäinen nimi: Intensity
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 1995. Suomentanut Tarmo Haarala.

1. painos: Book Studio, 1997. Kannen kuva: Marko Tiainen. Sidottu.
2. painos: Book Studio, 1999. Eri kansikuva. Nidottu.

Kaltevalle pinnalle ajautuneen yksinhuoltajaäidin ja kovapintaisten, alati vaihtuvien miesten armoilla lapsuutensa elänyt psykologian opiskelija Chyna Shephard joutuu opiskelijatoverinsa luona vieraillessaan mukaan epätoivoiseen kamppailuun elämästä ja kuolemasta.

Karu lapsuus on koulinut Chynasta vahvan, itsenäisen nuoren naisen, joka on tottunut pitämään huolta itsestään. Riittääkö sekään, kun vastassa on ihmispeto, tunteeton paholainen joka on jo surmannut kaikki muut talossa olijat ja vaanii nyt kärsivällisesti saadakseen myös Chynan...

Edessä on vuorokausi kuin pahimmasta painajaisesta.

”Vuoden jännittävin trilleri.” – Publishers Weekly

(muokattu 07.05.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuun pimeä puoliHautausmaan kauhu ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #4)Vaaniva pelko ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #3)LintuhäkkiKuiskaus pimeässä ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #1)

Kirja-arvioita (2)

Emelie avatar
Kirjoittanut ()
3.5

Epätasainen jännistyskertomus, joka aika ajoin pääsi jännityksessä piinaavuuteen asti ja kirjaa oli vaikea laskea käsistään. Tarina veti hyvin mukaan, mutta hahmot tekivät siitä hankalaa luettavaa. Pääpahis oli tavallaan aika tympeä. Sinänsä hyvä veto tehdä hahmosta sellainen, joka on vaan sadisti tappaja ilman syytä, jolloin pystyy helpommin ja enemmän keskittymään tapahtumiin ja jännitykseen. Mutta sitten taas toisaalta, sen takia koko tapahtumaketju tuntuu turhalta. ... (lisää)

rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Erittäin hyvä kirja, jossain kohdissa ehkä jopa pelottavakin. Kirjailija oli osannut hyvin saada päähenkilön taustan tuntumaan todelliselta. Pidin myös siitä että pääpahis oli ollut lapsuudesta asti "paha." Ei mitään järkyttävää tarinaa jossa on syy hänen käyttäytymiseensä. Ja päähenkilö oli myös kiva kun ei ollut mikään täydellinen kaunotar.
Paikalla 2 jäsentä ja 31 vierailijaa
Astorethein, Jussi
Uusin jäsen: Inex
Jäseniä yhteensä: 8744