Tervetuloa kummitustaloon (Aavekaksoset, #1)
Keskiarvo 3.35
3.35 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (26)
Kirjahyllytilastot

Tervetuloa kummitustaloon

Dian Curtis Regan
Julkaistu: 1994 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Mystery at Kickingbird Lake
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kummitukset

Alkuteos ilmestynyt 1994. Suomentanut Kristiina Drews. Kartta: Päivi Hovila. Sidottu.

Robert ja Rebekka ovat kuin ketkä tahansa yksitoistavuotiaat – paitsi että he muuttuivat aaveiksi vuonna 1942! Aavekaksoset rientävät jännittävästä seikkailusta toiseen apunaan neuvokas kummitus koira Takku, joka on aina valmis auttamaan hätään joutuneita.

Kun Shookin perhe saapuu kaksosten entiseen kotitaloon lomanviettoon, heidän tyttärensä Kim aavistaa ilmassa heti jotain outoa. Robert ja Rebekka ovat päättäneet tilaisuuden tullen hiukan harjoittaa ruosteeseen päässeitä kummittelutaitojaan. Sitten Shookin sisarukset tekevät rannalla arvoituksellisen löydön. Kaksoset auttavat heitä parhaansa mukaan mysteerin ratkomisessa, mutta lopulta Kim päättää Tyrskyjärven vaaroja rohkeasti uhmaten ratkaista asian omin neuvoin. Pystyvätkö Robert ja Rebekka tiukan paikan tullen auttamaan häntä? Entä mihin riittävät kummituskoira Takun haamuvoimat?

Robert, Rebekka ja Takku seikkailevat myös kirjassa Aavekaksoset – Salainen lähde.

muokattu 28.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Keltahampaan salaisuus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #5)Sirppipyörre (Takeshitan kintereillä, #2)Pörriäinen lentää hämärissäTaistelun myrskyt (Throne of Glass, #5)Artemis Fowl: Opalin kosto (Artemis Fowl, #4)

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
3.5
Vuonna 1942 melontaonnettomuudessa hukkuneet yksitoistavuotiaat sisarukset Robert ja Rebekka ovat Takku-koiransa kanssa jääneet kummittelemaan entiseen kotitaloonsa Tyrskyjärven rannalle. Eräänä päivänä taloon saapuu uusia asukkaita, kun suunnilleen saman ikäiset Kim ja Scott saapuvat isänsä kanssa lomailemaan. Kaksosia ei ajatus oikein miellytä, ja niinpä he ryhtyvät kummittelemaan - tosin vaihtelevalla menestyksellä, koiran ollessa heistä ylivoimaisesti paras, mutta tulevatpa ... (lisää)
Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455