Näin koulutat lohikäärmeesi: Hikotus Kauhistus Koljakala III
Keskiarvo 3.26
3.26 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (35)
Kirjahyllytilastot

Näin koulutat lohikäärmeesi: Hikotus Kauhistus Koljakala III

Cressida Cowell
Julkaistu: 2004 (Otava)
Alkuperäinen nimi: How to Train Your Dragon
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: elokuva, lohikäärmeet

Muinaisnorjasta englannin kielelle kääntänyt Cressida Cowell. Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Nina Pitkänen. Sidottu.

Välttämätön opas jokaiselle lohikäärmeen omistajalle: ”Klassikko” – Viikinkisanomat

Kun Hikotus Kauhistus Koljakala valitsee itselleen koulutettavaa lohikäärmeenpoikasta, kaikki menee pieleen.

Hänen luolasta sieppaamansa lohikäärmeen ainoa erityinen piirre on, että se on todella pieni ja hampaaton – ja täysin haluton tottelemaan minkäänlaisia käskyjä.

Niinpä Hikotuksen on kehiteltävä Hampaattomalle aivan oma, mullistava koulutusohjelma. Ja se on yksi viikinkimaailman vaikeimmista tehtävistä, sillä lohikäärmeisiin ei voi koskaan luottaa.

Lohikäärmekuiskaajana tunnettu Hikotus Kauhistus Koljakala III oli viikinkisankari, soturipäällikkö ja harrastajaluonnontieteilijä. Brittiläinen lastenkirjailija Cressida Cowell on kirjoittamassa Hikotuksen tarinalle jatkoa.

muokattu 14.12.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Alicen seikkailut ihmemaassaAlice PeilintakamaassaMestaritontun seikkailutMuumit ja suuri tuhotulva (Muumikirjat, #1)Iidariitan seikkailu

Kirja-arvioita (2)

Reta Anna Maria avatar
Kirjoittanut
1.0
Jos totta puhutaan, en lukenut kirjaa kunnolla. Yritin, mutta sen kieli ei sujunut lainkaan, joten oli pakko jättää kesken. Ehkä tämä toimii paljon nuoremmille lukijoille, vaikka hyvä lastenkirja on myös sellainen, jonka aikuinenkin voi lukea.
Sielunsyöjä avatar
Kirjoittanut
4.0
Kannattaa katsoa leffa eka, sillä silloin odotukset eivät ole niin korkealla, kuin heillä, jotka kirjan lukivat ensiksi. Minäkin katsoin leffan ja tykästyin. Leffa ja kirja tosin eroavat huimasti ja totesin kirjan puolet paremmaksi. Loppujenlopuksi leffa menetti jonkunverran suosiotaan kohdallani, kun totesin sen olevan kirjaan nähden outo. Hyvä kirja. Joksikin seuraavat osat ovat parempia. Kaikkia osia tuskin suomennetaan, mutta sekös ei lukukokemusta silti pahemmaksi muuta.
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384