Kettusaari
Keskiarvo 4.30
4.30 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Kettusaari

Lea Pennanen
Julkaistu: 1983 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kuvittanut Elina Vanninen. Sidottu.

Kiehtova saturomaani, joka elävän mielikuvituksen ja sadun keinoin puhuu puhtaan luonnon ja elämän säilyttämisen puolesta, ihmisen välinpitämättömyyden ja ajattelemattomuuden vaaroista.

Pikku kettu Solomon Ruusukorvan osaksi tulee vaikea ja vaarallinen tehtävä: sen on löydettävä uusi asuinpaikka Vanhan metsän eläimile, sillä ihmisen kylvämä tuho uhkaa kaikkia. Ystäviensä Hiiri Hiirilirin ja pienen Hukkahännän kanssa ruusuturkkinen aloittaa jännittävän matkansa kohti Kettusaarta – ihmeellistä rauhanmaata, jossa kaikki eläimet voivat elää ystävinä. Suurten vaarojen kautta kulkee etsijän tie ja tuho leviää.

Mutta Solomon Ruusukorva onnistuu, hän löytää tuon kauniin saaren, jonka vain hyvät voivat nähdä ja jossa on tilaa kaikille tarvitseville. Solomon näkee myös ruusunpunaisia pilviä kultaisen kaislikon yllä – pilvikettujen ikiaikaisen heimon...

muokattu 16.03.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vedeera vaarallisilla vesillä (Vedeera, #2)ÄänihäkkiNeiti Kymenen ihmeellinen taloTutkimattomilla vesillä (Hukkuneiden laakso, #1)Ennustus (Tähtisilmät, #1)
Paikalla 22 vierailijaa
Uusin jäsen: Eemeli Niemenlehto
Jäseniä yhteensä: 9666