Kirjailijahakemisto BTJ Kirjastopalvelun kirjailijaesittelyteoksista

Kirjailijahakemisto BTJ Kirjastopalvelun
Julkaistu: 2001 (BTJ Kirjastopalvelu)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjakirjallisuudentutkimus
Avainsanat: kotimainen

Kirjailijahakemisto BTJ Kirjastopalvelun kirjailijaesittelyteoksista

Kustantajan esittely:

Kirjailijaesittelyteoksia on BTJ Kirjastopalvelussa kustannettu koko toimintahistoriamme ajan – enemmän ja vähemmän. Vuonna 1995 valmistui Kotimaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita -teos uudenlaisena, kovakantisena hakuteoksena. Asiakkailtamme saadun myönteisen palautteen innostamina jatkoimme kirjailijaesittelyteostemme julkaisemista; nyt teosten määrä lähentelee jo kahtakymmentä.

Näissä teoksissa on tuotu esiin runsaat 950 kirjailijaa. Tämä on aakkosellinen hakemisto näiden esittelyjen löytämisen helpottamiseksi. Hakemisto on ryhmitetty kotimaisiin ja ulkomaisiin kirjailijoihin. Tämän avulla löydät sen kirjan ja myös juuri sen sivun, jossa kirjailijasta on kerrottu.

Toivomme, että tästä hakemistosta on hyötyä ja iloa lukemista – ja ennen kaikkea esitelmien, esseiden ja puheenvuorojen tekemistä – varten.

(muokattu 25.06.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Suomalainen satu 2: Perinteitä ja moni-ilmeisyyttäYliluonnollinen kauhu kirjallisuudessa (Savukeitaan kauhuklassikot, #2)Lapsuuden sadut ja seikkailutLisää sotaa, sutinaa ja seikkailujaSamanaikaisuuksia: Kansainvälisiä näköaloja vuoden 1911 maailmaan (Turun yliopisto, Yleinen historia, #2)
Paikalla 46 vierailijaa
Uusin jäsen: Luke jäpä
Jäseniä yhteensä: 9110