Verikekkerit: Kauhun käsikirja
Keskiarvo 4.12
4.12 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (13)
Kirjahyllytilastot

Verikekkerit: Kauhun käsikirja

Harto Hänninen, Marko Latvanen
Julkaistu: 1992 (Otava)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjakirjallisuudentutkimus + tietokirjat elokuvista
Avainsanat: kotimainen

Toimittaneet Harto Hänninen ja Marko Latvanen. 2. uudistettu painos 1996. Toisen painoksen kronologiat on uudistettu ja muutenkin on tehty lisäyksiä. Kansi: Katja Alanen. Nidottu.

Dark Fantasyn Kultainen moottorisaha -palkinto vuoden parhaasta kauhualan painotuotteesta 1993.

Sisältö: Verta ja valkosipulia. Homo homini lupus. Sarvipään valtakunta. Haudan takaa. Haudasta pois ja syömään. Se elää. Ihmeellinen luonto. Uhka ulkoavaruudesta. Almanakka ja moottorisaha.

Verikekkerit kertoo hauskasti ja syvällisesti kaiken olennaisen vampyyreistä, tappajasammakoista, noidista, ihmissusista, monstereista, psykopaateista, humanoideista ja zombeista. Ja paljastaa siinä sivussa myös lukuisia epäolennaisia faktoja.

Verikekkereiden ensimmäinen painos sai hunajaisen vastaanoton, ja se palkittiin Kultaisella moottorisahalla. Nyt runsaasti kuvitetun teoksen sivuille on liiskattu lisää uusia kaameuksia. Myös aihepiireittäin jaetut runsaat kirja- ja elokuvakronologiat on saatettu ajan hermolle.

”Hännisen ja Latvasen suurtyö on ajankohtaisempi ja täydellisempi kuin aikaisemmat kauhua käsittelevät kirjat.” – Vesa Sirén, Helsingin Sanomat

”Hyvät kekkerit. Tukevaa ruokaa. Tarpeeksi aivoja.” – P. A. Manninen, Aikakone

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ulkomaisia tieteiskirjailijoita 2Ulkomaisia tieteiskirjailijoita 1Konnun kootut viisaudetMatka NarniaanKotimaisia tieteis- ja fantasiakirjailijoita
Paikalla 3 jäsentä ja 73 vierailijaa
sinidean, OngoingOcean95, Darkki
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868