Mammutin metsästäjät (Maan lapset, #3)
Keskiarvo 3.54
3.54 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (133)
Kirjahyllytilastot

Mammutin metsästäjät

Jean M. Untinen-Auel
Julkaistu: 1985 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Mammoth Hunters
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: paleofiktio
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1985. Suomentanut Erkki Hakala. 7. tarkistettu painos 2002. Suomennoksen tarkistanut Päivi Koivisto-Alanko. Sidottu, kansipaperi.

Romaani ihmiskunnan aamuhämärästä

Ayla ja Jondalar ovat lähteneet Hevosten laaksosta pienelle tutustumisretkelle ja törmäävät mammutin metsästäjiin. He menevät leiriin vierailulle ja päättävät sitten talvehtia mamutoiheimon parissa yksinäisen laakson sijasta. Leirissä Ayla näkee ihmeekseen oman toteemieläimensä, luolaleijonan, kallon.

Hän näkee myös lapsen, joka muistuttaa liikuttavasti sitä pikkupoikaa, jonka hän joutui jättämään klaanista lähtiessään. Aylan kauneus ja merkilliset taidot herättävät huomiota varsinkin heimon miesten keskuudessa. Miten käy Aylan ja Jondalarin rakkauden?

(muokattu 16.08.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Luolien suojatit (Maan lapset, #5)Punahirven tytär (Punapeuran metsästäjät, #1)Vain aurinko muistaa (Kwani, #1)Luolakarhun klaani (Maan lapset, #1)Kun kotka kutsuu 2 (Kwani, #3)

Kirja-arvioita (2)

w-a-r-i avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Taattua laatua taas kerran! :) Kirja oli hyvin kirjoitettu, ja juoni eteni riittävän sujuvasti, mutta henkilöt alkoivat paikoitellen ärsyttää, mutta onneksi ne kohtaukset loppuivat kun asiat saadaan selvitettyä ;) Ranec on hyihyi :D
Nage avatar
Kirjoittanut ()
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 45 vierailijaa
Uusin jäsen: Alona El Bermawey
Jäseniä yhteensä: 8875