Kuinkas sitten kävikään? (Muumikirjat, #5)
Keskiarvo 4.24
4.24 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (79)
Kirjahyllytilastot

Kuinkas sitten kävikään?

Tove Jansson
Julkaistu: 1953 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Hur gick det sen?
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 11 kpl)

Kansiylänimeke: Kirja Mymmelistä, Muumipeikosta ja pikku Myystä. Alkuteos ilmestynyt 1952, suomennos 1953 (20. painos 2007). Suomentanut Hannes Korpi-Anttila. Tekijän kuvittama. Sidottu. Kuvakirja.

Lastenkamarin klassikko, iki-ihana Tove Janssonin kuvittama ja kertoma nelivärinen kuvakirja, reikäkirja, jossa Muumipeikko, Mymmeli ja pikku Myy seikkailevat ja joutuvat ihmeellisiin kommelluksiin. Kuinkas sitten kävikään? -kysytään ja lukija pääsee eteenpäin kurkistamalla uteliaisuutta herättäviin reikiin.

(muokattu 01.11.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kaamea luokkaretki (Lohikäärmeakatemia, #3)Senttu ja isosedän haamu (Senttu, #1)Alice PeilintakamaassaSärkyneen lasipallon salaisuusTutkimattomilla vesillä (Hukkuneiden laakso, #1)

Kirja-arvioita (3)

Dyn avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Lapsuuden klassikko, samaan aikaan ihastuttava ja ahdistava kuvakirja. Se imuri! Riimittely ja sivujen värien käyttö ovat jääneet pysyvästi mieleen vielä aikuisiällekin. Parasta Muumimaasta.
max avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Kuinkas sitten kävikään? on hyvä kuvakirja pienten lasten muumeihin tutustuttamiseen. Tarina on kerrottu sanoihin "vaan kuinkas sitten kävikään?" päättyvin runosäkein, joka reiällisen ulkoasun ohella auttaa lapsia aktiivisessa eläytymisessä. Kirjassa on hieman alkupään muumien (ensimmäiset sarjakuvat, Muumipeikko ja pyrstötähti) riehakasta henkeä ja jotkin kohdat huvittavat myös vanhempia lukijoita.
ShadowMaker avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Klassikko! Todellinen Muumi-klassikko! Muistan tästä teoksesta useat sananparret ja veikeän kuvituksen. Täys-osuma Tovelta!
Paikalla 4 jäsentä ja 69 vierailijaa
KiLLPaTRiCK, haplotus, LordStenhammar, Pisania
Uusin jäsen: Hannu Partanen
Jäseniä yhteensä: 9009