Dinotopia: Maa ajasta irrallaan
Keskiarvo 4.25
4.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (16)
Kirjahyllytilastot

Dinotopia: Maa ajasta irrallaan

James Gurney
Julkaistu: 1993 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Dinotopia: A Land Apart Time
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: elokuva

Alkuteos ilmestynyt 1992. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Kansi ja kuvitus: James Gurney. Sidottu.

Hugo-palkinto taideteosten sarjassa 1993. Valittu American Library Association's 100 Best Books for Teens -listalle vuonna 2000.

muokattu 29.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Talvisateet (Vuorileijonan varjo, #7)Kuolleiden laiva (Magnus Chase, #3)Taistelun myrskyt (Throne of Glass, #5)Stravaganza: Laivojen kaupunki (Stravaganza, #5)Reckless: Veljeni peloton (Reckless, #2)

Kirja-arvioita (2)

Kit avatar
Kirjoittanut
5.0
Kyseessä on melko tavallinen tarina haaksrikon jälkeen tuntemattomalle saarelle ajautuvasta tutkijasta ja hänen pojastaan. Saari on Dinotopia, jolla dinosauruksia on yhä olemassa ja jolla ne elävät rauhallisessä yhteiselossa ihmisten kanssa. Vaikka kirja ei juonellisesti ole valtavan erikoinen, se on mielestäni pakollista luettavaa kenelle tahansa estetiikkaan pienintäkään taipumusta osoittavalle henkilölle vaikka pelkästään upean kuvituksensa takia. Henkeäsalpaavat, ... (lisää)
Apostolinkyyti avatar
Kirjoittanut
5.0
Sain Dinotopian ensi kertaa käsiini juuri sen jälkeen, kun olin oppinut lukemaan. En muistanut tähän päivään asti kirjan tarinaa, mutta sen piirrokset ja henki ovat eläneet mielessäni kaikki nämä vuodet. Dinotopia on yksi niistä teoksista, jotka ovat vaikuttaneet voimakkaimmin mielikuvitukseni rikkauteen. Nyt vihdoin päälle kymmenen vuoden jälkeen ostin kirjan itselleni ja luin sen kerralla läpi uudestaan. Ilmassa oli nostalgiaa, aika ei ollut tuhonnut tämän kirjan magiaa! ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 45 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: Ella Autio
Jäseniä yhteensä: 9551