Aulis Turskin aavekoulu
Keskiarvo 2.89
2.89 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Aulis Turskin aavekoulu

Margaret Mahy
Julkaistu: 2001 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Horribly Haunted School
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Jaana Kapari. Kannen suunnittelu: Laura Lyytinen. Kuvitus ja kannen kuva: Robert Staermose. Sidottu.

Mauri Jokeri on ihan tavallinen poika, paitsi että hän pystyy tunnistamaan aaveet. Äiti sijoittaa Maurin Aulis Turskin järkevän ajattelun kouluun eikä aavista minne Mauri todellisuudessa joutuu...

muokattu 04.08.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Noidan laulu (David & Larissa, #4)Myrskylä (Myrsky, #1)Tuhatkuolevan kirousYön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne, #3)Paholaisten valtakunta (Savuvarkaat, #2)

Kirja-arvioita (1)

TheDarkMission avatar
Kirjoittanut
3.0
Sain tämän joululahjaksi ollessani noin 8-vuotias. Silloin tämä tuntui todella hauskalta ja mukaansatempaavalta kirjalta, ja kai se sellainen on yhä. Kirja on nuorimmille lukijoille suunnattu, mutta miksei vähän vanhempikin siitä nauttisi. Tämä on niin nopeaa luettavaa, että voit nauttia sen välipalaksi ja nauttia Mahyn mielikuvituksesta. Mutta vakavasti otettavaksi fantasiaromaaniksi tätä ei voisi kuvitella. Kuitenkin ajatus haamuista on mielenkiintoinen, ja perinteisyydessään tarina toimii oikein hyvin.
Paikalla 31 vierailijaa
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858