Punapeuran metsästäjät (Punapeuran metsästäjät, #3)
Keskiarvo 3.26
3.26 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (17)
Kirjahyllytilastot

Punapeuran metsästäjät

Joan Wolf
Julkaistu: 1994 (Book Studio)
Alkuperäinen nimi: The Reindeer Hunters
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: paleofiktio

Alkuteos ilmestynyt 1994. Suomentanut Tarmo Haarala. Alkuteoksen nimi virheellisesti muodossa The Reed Dear Hunters. Kannen kuva: Kari T. Leppänen. 1. painos: Book Studio Bestseller, 1994. 2. painos 1997. Nidottu.

Punahirven tyttären ja Ratsumiesten heimon itsenäinen jatko-osa vie lukijan kauas esihistoriaan, aikaan jolloin biisonien, härkien ja mammuttien askelten kumu, metsästysretket ja riitit, salaperäisyyksien ja ihmeiden täyttämät luolamaalaukset ovat erottamaton osa ihmisten elämää. Kirjan teemat ovat kuitenkin ajattomat; Punapeuran metsästäjät on kertomus taisteluista, vihasta, ystävyydestä, rakkaudesta ja kamppailusta paremman tulevaisuuden puolesta.

(muokattu 26.09.2012)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kun kotka kutsuu 1 (Kwani, #2)Tasangon vaeltajat (Maan lapset, #4)Punahirven tytär (Punapeuran metsästäjät, #1)Hevosten laakso (Maan lapset, #2)Mammutin metsästäjät (Maan lapset, #3)

Kirja-arvioita (2)

Lahna avatar
Kirjoittanut ()
5.0

Huippukirja! Juoni ja henkilöt ovat mukaansatempaisevia ja on mielenkiintoista lukea, miten kahden eri heimon varsin erilaiset kulttuurit kohtaavat toisensa.

w-a-r-i avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Ihana kirja! :) Tässäkin eri henkilöhahmot kuin kahdessa edellisessä, mutta tarina soljuu hyvin ja juoni on mukaansatempaava. Suosittelen!
Paikalla 1 jäsen ja 66 vierailijaa
TP
Uusin jäsen: Hilla Karjalainen
Jäseniä yhteensä: 8699