Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys
Avainsanat: kotimainen

Kirjoittanut Seppo Tuisku. Nidottu.

Pekka väittää että hänen tukkansa yrittää vieläkin nousta pystyyn, kun hän muistelee seikkailu, johon hän ja Esko joutuivat Salomonin saarilla. Pekka on kokenut yhtä ja toista ihmeellistä, mutta tuoreimmat hänen kokemuksistaan ovat sitä luokkaa, ettei hän olisi uskonut niitä itsekään, elleivät tiedemiehet olisi vahvistaneet, että esim. ”vainajien laguuneja” on todella olemassa.

Voitteko kuvitella miltä tuntuu maata avuttomana kylmä kauhunhiki otsalla, kun 45 sentin mittainen myrkyllinen tuhatjalkainen ryömii paitanne alla ja tiedätte, että sen purema aiheuttaa 18 tunnin hirmuiset kärsimykset tai kuoleman? Pekka koki sen...

KAUHUJEN SAARI

oli paikka, jossa Pekka ja Esko näkivät valveillakin painajaisunta. Se oli "kielletty alue", jota hallitsi Valkoinen Noita. Mikä oli hänen salaisuutensa? Mistä hänen miljoonaomaisuutensa olin peräisin? Sankarimme joutuvat toinen toistaan visaisempien kysymysten eteen. Voiko esimerkiksi malariasääski parantaa mielisairauden?

Kauhujen saarella kukoisti musta magia, ja alkuasukkaita hallitsivat muinaisuudesta perityt kammottavat tavat. Pekan pulska olemus herätti melanesialaisten ihmissyöntivietin, ja vähältä piti, ettei Pekka löytänyt päätään villien pääkallokokoelmasta...

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuoleman asetelma (Pendergast, #2)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)IskuUtopiaKoston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)
Paikalla 2 jäsentä ja 41 vierailijaa
Piru Naiseksi, Pisania
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325