Peilikivi
Keskiarvo 2.29
2.29 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Peilikivi

Michael Palin, Alan Lee, Richard Seymour
Julkaistu: 1987 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Mirrorstone
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1986. Kuvitus: Alan Lee: Suunnittelu: Richard Seymour. Suomentanut Anja-Liisa Vartiainen. Painettu Englannissa. Painovuodeksi on merkitty 1986, mutta kirja on ilmestynyt 1987. Sidottu. Kuvakirja, sisältää seitsemän hologrammikuvaa.

Ensimmäisen kerran se tapahtui uimahallissa. Paul kuivasi hiuksensa niin kuin tavallisesti, otti kampansa ja katsoi peiliin. Hän säpsähti ja peräytyi kauhuissaan, sillä kasvot, jotka hän näki peilissä, eivät olleet hänen. Kotona alkoi sattua muutakin kummallista, ja äkkiä Paul huomasi, että peilin poika oli johdattanut hänet keskelle oudon peilikiven salaisuutta, ajan, paikan ja mielikuvituksen tuolle puolen.

Jännittävä seikkailu, loistava kuvitus ja aavemaiset, kolmiulotteiset hologrammikuvat tekevät Peilikivestä kirjan, jonka kaltaista meillä ei ole koskaan ennen nähty.

muokattu 09.08.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Halki puolen maailman (Särkynyt meri, #2)Emily the Strange: Kumpi ja kummempi (Emily the Strange, #2)Yliluonnollisesti (Paranormaali, #2)TulisydänOmituinen ooppera (Haavekaupunki, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 59 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Sari Kalliokangas
Jäseniä yhteensä: 9373