Rosemaryn painajainen
Keskiarvo 3.41
3.41 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (17)
Kirjahyllytilastot

Rosemaryn painajainen

Ira Levin
Julkaistu: 1968 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Rosemary's Baby
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: elokuva

Rosemaryn painajainen: Romaani. Alkuteos ilmestynyt 1967. Suomentanut Kaija Kauppi. 3. painos 1999. Sidottu, kansipaperi.

Horror Writer Association's Top 40 Horror Book of All Time.

Rosemaryn painajainen, tarina naisesta joka oli valittu kantamaan Saatanan lasta, oli kolme vuosikymmentä sitten valtava menestys niin kirjana kuin elokuvanakin. Siitä muodostui modernin kauhuromaanin klassikko, ja Mia Farrow teki läpimurtonsa kuuluisassa elokuvassa.

Rosemary Woodhouse on onnellinen nuori vaimo joka rakentaa perheelleen pesää vanhaan ja arvostettuun asuintaloon Manhattanille. Pikku hiljaa Rosemary alkaa havaita omituisia piirteitä naapureissaan. Kun Rosemary suureksi riemukseen saa tietää olevansa raskaana, alkavat naapurit huolehtia tulevasta lapsesta aivan kuin omistaisivat sen. Ja hänen näyttelijäaviomiehensä tuntuu olevan juonessa mukana. Rosemaryn elämä muuttuu painajaiseksi jota pahat voimat asuttavat.

muokattu 25.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Darlah: 172 tuntia KuussaUlkopuolinenKuun pimeä puoliKoneen kummitus (Luurankopuro, #2)Vaaniva pelko ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #3)
Paikalla 20 vierailijaa
Uusin jäsen: Eemeli Niemenlehto
Jäseniä yhteensä: 9666