Pikku noitaluuta (Leija-sarja, #17)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Pikku noitaluuta

Mary Stewart
Julkaistu: 1972 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Little Broomstick
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: elokuva, noidat

Alkuteos ilmestynyt 1971. Suomentanut Marjatta Soinio. Sidottu.

Mary Stewart, englantilainen kirjailija, on kirjoittanut romanttisia historiallisia romaaneja ja salapoliisikertomuksia. Hänen lastenkirjansa Pikku noitaluuta liikkuu noitien, taikayrttien ja loitsukirjojen maailmassa.

– Täällä ei voi ikimaailmassa tapahtua mitään. Ei niin mitään, ajatteli Mary epätoivoisena. Hänet oli lähetetty kesälomalle kiltin ja kuuron isotäti Charlotten hoiviin maalle. Tädin talossa oli yksinäistä ja haudanhiljaista, kunnes Mary kohtasi Timin, kissan joka oli kuin itse arvoitus.

Oliko se kaikki totta vai unta? Öinen ratsastus noitaluudalla, velhojen laboratorio jossa hänet muutettiin näkymättömäksi. Tohtori Tiituksen ja rouva Magiran kammottavat taikakokeet, hurja pakomatka Endorin noitaopistosta loihdittujen eläinten kanssa, purppuraisen yölennon kukan kultatomu...

(muokattu 10.09.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kapteeni Kuolio ja Hämeenpuiston muumioPikku Nemo Höyhensaarilla. 1 osa, 1905–1907Liekehtivä valtaistuin (Kanen aikakirjat, #2)Paljastettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #4)Kasvottomat (Keplo Leutokalma, #3)
Paikalla 21 vierailijaa
Uusin jäsen: Kari Eerola
Jäseniä yhteensä: 8763